Sorum var
Re: Sorum var
Bana kuzenim kendisi internetten şipariş verip kendisi almanyadan getirmişti.Prostaq yazdı:pea ve ala kapsül almanyada varmı yakın zamnda biladerim gelecek ve örnek ve etkili ürün hangisi bir tavsiye istiyorum
Allah büyük
bu tatmin edici bir cevap değilbb544 yazdı:Bana kuzenim kendisi internetten şipariş verip kendisi almanyadan getirmişti.Prostaq yazdı:pea ve ala kapsül almanyada varmı yakın zamnda biladerim gelecek ve örnek ve etkili ürün hangisi bir tavsiye istiyorum
Amazon.de bu ürün var şipariş edip getiricek sana nasıl tatmin edici bu kadar basitProstaq yazdı:bu tatmin edici bir cevap değilbb544 yazdı:Bana kuzenim kendisi internetten şipariş verip kendisi almanyadan getirmişti.Prostaq yazdı:pea ve ala kapsül almanyada varmı yakın zamnda biladerim gelecek ve örnek ve etkili ürün hangisi bir tavsiye istiyorum
Allah büyük
mesela bir link kardesim hangi ürün hangi markabb544 yazdı:Amazon.de bu ürün var şipariş edip getiricek sana nasıl tatmin edici bu kadar basitProstaq yazdı:bu tatmin edici bir cevap değilbb544 yazdı: Bana kuzenim kendisi internetten şipariş verip kendisi almanyadan getirmişti.