YANMA !!!!!
YANMA !!!!!
Arkadaşlar sabahları ilk birkaç saat 0 a yakın oluyorum ama öğleden sonraları yanma başlıyor bıktım usandım bu yanmadan önceden gece gündüzdü şimdi öğlenden aksama kadar sürüyor bu iyileşme belirtisimidir başka birşeymidir anlamadım ne sikim hastalık amk
Re: YANMA !!!!!
Yanmalar nerde?
karnın altı ve üretrada
agri kesicisi var eve gidince isnini yazarim sana
Zafer hocanin dedigine gore on tarafta yanma varsa enfeksiyondan apis arasi makat ve kuyruk sokumunda problem varsa sinir ve kas hasari. Sende enfeksiyon devam ediyo olabilir..
tamam @bkr60 birçok ağrı kesici denedim inş mucizevi birşey cıkar @Kc34 bende öyle düşünüyorum 10 hafta oldu antibiyotik kullanalı ne enfeksiyonmuş arkadaş
10 haftadır ara vermeden antıbıyotık mı kullanıyorsun ?hangısını kullanıyorsun kardes? ılk teshıs ne olmustu nasıl oldu? bız hep ıkı hafta ıkı hafta kullandık ?
evet ara vermeden kullanıyorum valla o kadar fazla kullandımki sadece aklıma gelenleri söyleyim azitro desefin amikasin biteral klindamisin monodoks
yardımcı ilaclar mictonorm kullanıyorum aktif mesane olabilir prostatitle beraber dedi xatral kullandım su anlık mictonorm ürispas bi profenid kullanıyorum yarın yeni planlama yapıcak doktorum genel olarak %80 85 arada atak yapıyor işte
yardımcı ilaclar mictonorm kullanıyorum aktif mesane olabilir prostatitle beraber dedi xatral kullandım su anlık mictonorm ürispas bi profenid kullanıyorum yarın yeni planlama yapıcak doktorum genel olarak %80 85 arada atak yapıyor işte
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Kc34 kardeşim merhaba.makat tarafında ağrının görülmesi sinir ve kas hasarı üzerine olabileceğini belirtmissin.bunun mantığı nedir?bu konu hakkında bilgi verebilirmisin.tşk ederim..
Prostat enfeksiyon sonucu ödemli ve şiş olduğu için çevresindeki sinir ve kaslara bası yapıyor. Tedavi oldukça şikayetler azalır. Genellikle enfeksiyon prostatın arka tarafı yani makata yakın olan kısmında gerçekleşir..mustafa3435 yazdı:Kc34 kardeşim merhaba.makat tarafında ağrının görülmesi sinir ve kas hasarı üzerine olabileceğini belirtmissin.bunun mantığı nedir?bu konu hakkında bilgi verebilirmisin.tşk ederim..
-
Benim doktorumunda söylediği şu;prostattaki ödem sinir ve kaslara baskı yaptığından,makat bölgesinin sinir bakımından zengin ve ağrı eşiğinin en düşük bölgesi olduğu için ağrının orada görülmesinin normal olduğunu söylemişti.yani sonuçta prostattan bağımsız bir ağrı değil.
-
Yani sonuçta ön taraftada yada arka tarafta ağrı olması,her iki tarafta enfiksiyon kaynaklı sanırım.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Prostat ortada asılı oldugu icin, ön arka taraf, testisler ve perine apıs arasi olan bolgelerde agri, yanma şeklinde seyreder.Klasik semptomlardir.mustafa3435 yazdı:Yani sonuçta ön taraftada yada arka tarafta ağrı olması,her iki tarafta enfiksiyon kaynaklı sanırım.
-
Tşk ederim kadir bey.