Uzun suren mastürbasyon zararlı mı?
-
Uzun suren mastürbasyon zararlı mı?
Selamlar. Ben uzun süren mastürbasyonlar yapıp en son boşalıyorum. Bu prostatite neden olur mu?
Re: Uzun suren mastürbasyon zararlı mı?
Olur hemde en kötüsüne bile neden olur.kronik pelvik agri sendromu olabilirsin buda hic bir bakteri bulunmasa bile sık idrar,şiddetli ağrı,beyzbol topu gibi bir prostatin gibi sikayerlerin olmasına neden olur.Aksakallidede yazdı:Selamlar. Ben uzun süren mastürbasyonlar yapıp en son boşalıyorum. Bu prostatite neden olur mu?
Arkadaşlar kendi sorunumu özetleyip sormak istediğim bir başlık açmak istiyorum lakin bulamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz , başlik açma butonu nerde.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Anasayfada aşağıda "hastalık hakkinda " yaziyor. Ordan bölümünü sec sonra sol üstte yeni başlık yazar.Arthur12 yazdı:Arkadaşlar kendi sorunumu özetleyip sormak istediğim bir başlık açmak istiyorum lakin bulamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz , başlik açma butonu nerde.
Çok teşekkür ederim , forum yardımına sorunumu ilettim , yardımcı olup öneride bulunursanız sevinirim.igozukara yazdı:Anasayfada aşağıda "hastalık hakkinda " yaziyor. Ordan bölümünü sec sonra sol üstte yeni başlık yazar.Arthur12 yazdı:Arkadaşlar kendi sorunumu özetleyip sormak istediğim bir başlık açmak istiyorum lakin bulamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz , başlik açma butonu nerde.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Ercan abi, lökositi stabil haldeyken kac ay sonra ereksiyon sorunu ve idrar hissi geçer.lswt ne zaman yapsak ereksiyon için.degerlendirmen için abi Çok teşekkür ederim.Eskihasta yazdı:Olur hemde en kötüsüne bile neden olur.kronik pelvik agri sendromu olabilirsin buda hic bir bakteri bulunmasa bile sık idrar,şiddetli ağrı,beyzbol topu gibi bir prostatin gibi sikayerlerin olmasına neden olur.Aksakallidede yazdı:Selamlar. Ben uzun süren mastürbasyonlar yapıp en son boşalıyorum. Bu prostatite neden olur mu?