Xatral
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
Xatral
Xatral 10mg kullanılmalımı ya etkilerine kalbe zararlı oldugu yazıyor bır yerden kurtarırken bır yerden olmayalım bırde cınsellıgı etkıyelen bır ılac mi acaba
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Xatral
İlker Hoca bana da bu ilacı yazdı kullanmaya başlamadım daha var mı daha önce bunu kullanan? Yorum yaparsanız sevinirim abiler
Kullanabilirsiniz pek zarari olmaz cinsellige faydali kas gevsetici doktorunuz yazdiysa kullanin bende kullandim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Sık idrara çıkmayı keser mi xatral 10mg acaba kac kutu kullanmak gerekir
Idrar problemi varsa iyi gelir cinsellige iyi gelir kullanin mesane kaslarini gevsetici goooglede arayin bende kullandim
Sik idrari kesmez kardesim idrar yolunu genisletir idrarini rahat yaparsin genelde prostat buyumesi icin recete edilir ama doktor yazdiysa kulanabilirsiniz
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Emselex le aynı etkiye sahip mi acaba xatrall
Biraz etkisi dusuk ve diger alfablokerlerden en zararsizi bu diger marklarin yan etkisi daha cok
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
Idrar yapamama problemi var bende İlker hoca yazdı baslıcam bugun bakalım tesekkur ederim degerlı yorumlarınız ıcın
Benim idrar hızında yavaşlama ve bitiminde damlama olayı var. Diyelim bu ilacı kullandım bitirdim idrar sorunları ortadan kalkıyor mu tamamen?
Hayır etken maddesi ordaki kasları gevşettiği için kullanım boyunca rahatlık sağlardarkblues yazdı:Benim idrar hızında yavaşlama ve bitiminde damlama olayı var. Diyelim bu ilacı kullandım bitirdim idrar sorunları ortadan kalkıyor mu tamamen?
Xatral 3 ay kullandim sikinti yaratmadi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Kardeşim şuanki durumun nasıl ilk başlardaki sıkıntıların halen varmıasosyal yazdı:Xatral 3 ay kullandim sikinti yaratmadi
İşeme sorunun varmıydı giderdimi ilaç?asosyal yazdı:Xatral 3 ay kullandim sikinti yaratmadi
Iseme sorunum düzeldiMENDERES1983 yazdı:Kardeşim şuanki durumun nasıl ilk başlardaki sıkıntıların halen varmıasosyal yazdı:Xatral 3 ay kullandim sikinti yaratmadi
Güzel haber biraz detay yazarmısın ne gibi işeme sorunun vardı?
Gece sık idrara kalkardım 17 kere kalktığını bilirimdarkblues yazdı:Güzel haber biraz detay yazarmısın ne gibi işeme sorunun vardı?
Benimki idrar hızında yavaşlık ve bitiminde damlama ile ilgili
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Yanlış anlama bizler en azından düzelen arkadaşlara soruyoruz moral için peki şu an hastalıktan kalıcı olarak birşey varmıasosyal yazdı:Gece sık idrara kalkardım 17 kere kalktığını bilirimdarkblues yazdı:Güzel haber biraz detay yazarmısın ne gibi işeme sorunun vardı?
-
Günde mi 17 kere gidiyorsun yoksa sadece gece mi 17 kere?asosyal yazdı:Gece sık idrara kalkardım 17 kere kalktığını bilirimdarkblues yazdı:Güzel haber biraz detay yazarmısın ne gibi işeme sorunun vardı?
-
darkblues yazdı:Benimki idrar hızında yavaşlık ve bitiminde damlama ile ilgili
Bende damlama sorunu yıllardır var 2017de sırf bu yüzden adanada fettah tosun’a gitmiştim üroflowmetri, doppler usg ve psa testi yaptırmıştı bana o zaman bir şey çıkmamıştı. Ben de demek ki herkeste oluyor diye boşvermiştim.
Aynı sorun bende de var. Xatral bir miktar düzeltiyor hocam. Şu an ben de kullanıyorum ancak cinselliğe bir faydasını göremedim.darkblues yazdı:Benim idrar hızında yavaşlama ve bitiminde damlama olayı var. Diyelim bu ilacı kullandım bitirdim idrar sorunları ortadan kalkıyor mu tamamen?
İdrar hızını ölçen test yapıldı mı doktor ne teşhis koydu?freddy310 yazdı:Aynı sorun bende de var. Xatral bir miktar düzeltiyor hocam. Şu an ben de kullanıyorum ancak cinselliğe bir faydasını göremedim.darkblues yazdı:Benim idrar hızında yavaşlama ve bitiminde damlama olayı var. Diyelim bu ilacı kullandım bitirdim idrar sorunları ortadan kalkıyor mu tamamen?
Darlık mı prostatit mi?
Üroflowmetri akış hızın neydi?Dogukan01 yazdı:darkblues yazdı:Benimki idrar hızında yavaşlık ve bitiminde damlama ile ilgili
Bende damlama sorunu yıllardır var 2017de sırf bu yüzden adanada fettah tosun’a gitmiştim üroflowmetri, doppler usg ve psa testi yaptırmıştı bana o zaman bir şey çıkmamıştı. Ben de demek ki herkeste oluyor diye boşvermiştim.
-
Hatırlamıyorum fakat fettah tosun normal diye değerlendirmiştidarkblues yazdı:Üroflowmetri akış hızın neydi?Dogukan01 yazdı:darkblues yazdı:Benimki idrar hızında yavaşlık ve bitiminde damlama ile ilgili