Yanmalar geçti ama...
Yanmalar geçti ama...
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum en son halil ibrahim hocaya gitmiştim genta iğne yazmıştı son 4 aydır ilaç kullanmıyorum yanma ve ağrılar geçti çok şükür ama daha cok morel bozan geçmeyenlerde ereksiyon olamadan bosalma, meni zar zor cıkıyorum tazyik hiç yok sarımsı geliyor hiç birşey hissetmiyorum meni kanalları mı tıkalı acaba diyorum bunun bir çözümü yokmu arkadaslar psikolojik olarak bitiriyor insanı yanma ağrı olsa bunlar olmasa diyorum bazen
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
Re: Yanmalar geçti ama...
İdrar sorunun yok cok sukur ona dua et
Prostatx33 yazdı:İdrar sorunun yok cok sukur ona dua et
Abi yok ama yazdığım şikayetler cok kötü
Şikâyet bir tane dahi olsa yine kötü. Haklısın. Senin ne tür ağrın vardi da geçti. Cinsellik boyutu psikolojik olabilir.Hic cipralex gibi ilaç kullandım mı?
2008 de benin de yanma ve sik idrara çıkma vardı.Yanma bittikten sonra her şey normale dönmüştü. hatta eskisi gibi olmuştu.Onlar da yakında geçecektir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Arkadaşlar ben oturamıyorum bu ömür boyumu sürecek böyle hafiften baskı dolgunluk acı oluyor 2 aydır böyle ne yapıcaz değerli arkadaşlarım
Hocam zaten erekte olmadan boşalma oluyorsa tazyik olmaması normal sanırım klasik erken boşalma sorunu. Lökosit yok ise kültür pcr yaptırın ordan da sonuç alamaz iseniz pelvik kas problemleri de olabilir. Psikolojik olarak kendini diri tutmaya çalışın aksi halde ereksiyon problemi artıyor.smm2804 yazdı:Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum en son halil ibrahim hocaya gitmiştim genta iğne yazmıştı son 4 aydır ilaç kullanmıyorum yanma ve ağrılar geçti çok şükür ama daha cok morel bozan geçmeyenlerde ereksiyon olamadan bosalma, meni zar zor cıkıyorum tazyik hiç yok sarımsı geliyor hiç birşey hissetmiyorum meni kanalları mı tıkalı acaba diyorum bunun bir çözümü yokmu arkadaslar psikolojik olarak bitiriyor insanı yanma ağrı olsa bunlar olmasa diyorum bazen
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Bende azda olsa yanma devam ediyor bunun için bir çözümü olan var mı?
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Yarim cay kasigi karbonat bol suyla ic. Su tuketimini attir. Hayvansal gida , sekerli ve asitli ve pakete girmis sitrik asitli gidalar tuketme.Yanmanin kayboldugunu göreceksin. Enfeksiyon bulgulari negatif olmak sartiyla.Serkankaplan yazdı:Bende azda olsa yanma devam ediyor bunun için bir çözümü olan var mı?
Abi bende de çok hafif oluyor. Cranberry’den sonra eskisi gibi değil ama. Artık, şarap ve bira harici alkol de alıyorum, bir fark yok. Ben kullandım karbonatı, işe yaramadı. Ne önerirsin?
-
Targocid kardesim, cok hafif oluyorsa alkolde aliyorsan sorun kalmamis demektir. Cok hafif yanmalarin gecmesi uzun zaman aliyor. Nsaii ilaclar kullanabilirsin.Targocid yazdı:Abi bende de çok hafif oluyor. Cranberry’den sonra eskisi gibi değil ama. Artık, şarap ve bira harici alkol de alıyorum, bir fark yok. Ben kullandım karbonatı, işe yaramadı. Ne önerirsin?
Tamamdır abi, teşekkür ederim. Dexforte ve Dexpass özellikle iyi geliyor. Advil veya Buscopan yeterli gelir mi?kadir yazdı:Targocid kardesim, cok hafif oluyorsa alkolde aliyorsan sorun kalmamis demektir. Cok hafif yanmalarin gecmesi uzun zaman aliyor. Nsaii ilaclar kullanabilirsin.Targocid yazdı:Abi bende de çok hafif oluyor. Cranberry’den sonra eskisi gibi değil ama. Artık, şarap ve bira harici alkol de alıyorum, bir fark yok. Ben kullandım karbonatı, işe yaramadı. Ne önerirsin?
-
Advil.buscopan isini çozmez..sana iyi gelenleri kullan.
-
Karbonat kullandım pek bir etkisi olmadı. Hayvansal gıda olarak sadece kırmızı et tüketiyorum yinede tşkler Kadir beykadir yazdı:Yarim cay kasigi karbonat bol suyla ic. Su tuketimini attir. Hayvansal gida , sekerli ve asitli ve pakete girmis sitrik asitli gidalar tuketme.Yanmanin kayboldugunu göreceksin. Enfeksiyon bulgulari negatif olmak sartiyla.Serkankaplan yazdı:Bende azda olsa yanma devam ediyor bunun için bir çözümü olan var mı?
-
Brufen kullanabilirsiniz. Yada elektra forte 50mg
-
Cranberry idrar yolundan geçen bakteriyi tutup idrar kanalına zarar vermesini ünlüyor. Onuda sürekli kullanmak lazım. Bir ara turna yemişi kreminden bahsetmiştin acaba bir etkisi olur mu?Targocid yazdı:Abi bende de çok hafif oluyor. Cranberry’den sonra eskisi gibi değil ama. Artık, şarap ve bira harici alkol de alıyorum, bir fark yok. Ben kullandım karbonatı, işe yaramadı. Ne önerirsin?
-
Elektra forte bir ara kullanmıştım iyi gelmişti bırakınca tekrar devam etti. Ağrı kesici olduğu için sürekli kullanmak lazımkadir yazdı:Brufen kullanabilirsiniz. Yada elektra forte 50mg
-
Agri kesici oldugu gibi ayni zamanda antienflamatuardir. İyilestirici etkisi vardir.Serkankaplan yazdı:Elektra forte bir ara kullanmıştım iyi gelmişti bırakınca tekrar devam etti. Ağrı kesici olduğu için sürekli kullanmak lazımkadir yazdı:Brufen kullanabilirsiniz. Yada elektra forte 50mg
-
Tşkler Kadir beykadir yazdı:Agri kesici oldugu gibi ayni zamanda antienflamatuardir. İyilestirici etkisi vardir.Serkankaplan yazdı:Elektra forte bir ara kullanmıştım iyi gelmişti bırakınca tekrar devam etti. Ağrı kesici olduğu için sürekli kullanmak lazımkadir yazdı:Brufen kullanabilirsiniz. Yada elektra forte 50mg
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2009
Çoğumuz oturamiyoki zaten. O pinpon topuna oturma ve oturuncada sancı hali oluyor maalesef. Uzun süre oturmamak lazım.
-
Evet kardesim, tikali kanallardan ödem ciktigi icin sislik azaliyor. O yüzden faydasi çok.Pro2020 yazdı:Sert prostat masajı pinpon topu hissini alıyor ben faydasını gördüm flomax eşliğindeGalatasaray yazdı:Çoğumuz oturamiyoki zaten. O pinpon topuna oturma ve oturuncada sancı hali oluyor maalesef. Uzun süre oturmamak lazım.
-
Öyle deme güzel kardeşim penisten başlayıp makata devam eden ağrılarım yanmalarım var ağrı sızı inan beni çok yıprattısmm2804 yazdı:Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum en son halil ibrahim hocaya gitmiştim genta iğne yazmıştı son 4 aydır ilaç kullanmıyorum yanma ve ağrılar geçti çok şükür ama daha cok morel bozan geçmeyenlerde ereksiyon olamadan bosalma, meni zar zor cıkıyorum tazyik hiç yok sarımsı geliyor hiç birşey hissetmiyorum meni kanalları mı tıkalı acaba diyorum bunun bir çözümü yokmu arkadaslar psikolojik olarak bitiriyor insanı yanma ağrı olsa bunlar olmasa diyorum bazen
6 ay önce nuksettiginde benim de senin gibi ağrı ve yanmalar vardı.Buscopanplus denedin mı? Ben de o kesiyordu. Daha sonra sıcak su torbası ve anti kullanarak onlar geçti.Nasil gecti tabiki lokosit 6-7 den once 3-4 e simdi de 1-2 ye indi.lokosit 6-7 oldu mu yanma ve agri yapabilir .onun icin lokositi dusuk tutmak lazim.Simdi makata vuran ağrı kaldı. Onunla uğraşıyorum. Masaj, NSAİ ilaçlar, sıcak su torbası, kefir takviyeler devam.Eskiye gore daha iyiyim. En azından oturabiliyorum.Daha iyi olacak inşallah.MENDERES1983 yazdı:Öyle deme güzel kardeşim penisten başlayıp makata devam eden ağrılarım yanmalarım var ağrı sızı inan beni çok yıprattısmm2804 yazdı:Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum en son halil ibrahim hocaya gitmiştim genta iğne yazmıştı son 4 aydır ilaç kullanmıyorum yanma ve ağrılar geçti çok şükür ama daha cok morel bozan geçmeyenlerde ereksiyon olamadan bosalma, meni zar zor cıkıyorum tazyik hiç yok sarımsı geliyor hiç birşey hissetmiyorum meni kanalları mı tıkalı acaba diyorum bunun bir çözümü yokmu arkadaslar psikolojik olarak bitiriyor insanı yanma ağrı olsa bunlar olmasa diyorum bazen
-
Tedaviye bi başlayabilsem prostat sıvısındanduman64 yazdı:6 ay önce nuksettiginde benim de senin gibi ağrı ve yanmalar vardı.Buscopanplus denedin mı? Ben de o kesiyordu. Daha sonra sıcak su torbası ve anti kullanarak onlar geçti.Nasil gecti tabiki lokosit 6-7 den once 3-4 e simdi de 1-2 ye indi.lokosit 6-7 oldu mu yanma ve agri yapabilir .onun icin lokositi dusuk tutmak lazim.Simdi makata vuran ağrı kaldı. Onunla uğraşıyorum. Masaj, NSAİ ilaçlar, sıcak su torbası, kefir takviyeler devam.Eskiye gore daha iyiyim. En azından oturabiliyorum.Daha iyi olacak inşallah.MENDERES1983 yazdı:Öyle deme güzel kardeşim penisten başlayıp makata devam eden ağrılarım yanmalarım var ağrı sızı inan beni çok yıprattısmm2804 yazdı:Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum en son halil ibrahim hocaya gitmiştim genta iğne yazmıştı son 4 aydır ilaç kullanmıyorum yanma ve ağrılar geçti çok şükür ama daha cok morel bozan geçmeyenlerde ereksiyon olamadan bosalma, meni zar zor cıkıyorum tazyik hiç yok sarımsı geliyor hiç birşey hissetmiyorum meni kanalları mı tıkalı acaba diyorum bunun bir çözümü yokmu arkadaslar psikolojik olarak bitiriyor insanı yanma ağrı olsa bunlar olmasa diyorum bazen
-
Buscoplans ağrı kesicimi?