Enterecoccus facealis uredi
Re: Enterecoccus facealis uredi
Zaten daha da kimseyle ilişkiye girmem kolay kolay , 1.5 sene önce felan öyle birkaç ilişki oldu ama onlarda anal değildi , velhasılkelam daha da ilişki yok dersimizi aldık
Zafer’de Zafer’de.Pablos yazdı:Lökosit 8 felan çıktı gram boyamada , düşük değil ki ? Demek istediğim şu eğer bulaş olsa lökosit de gözükmezdi değil mi ? Yani hem patojen hem lökosit çıkması testin yanlış olmadığı anlamına gelmez mi ?
Analla alakası yok canım kardeşim zaten. Ya karşı cins çok partnerli ve oradan oraya geçiyor bakteriler, ya da pis ve oraya akıyor. Zamanında birisi ortaya bir laf atmış, bu ters ilişkiden olur diye öyle kalmış. Ben de çok şaşırdım çıktığında. Bana da ters ilişkiden bulaşır deyip duruyorlardı. Hatta, epey muhabbeti olmuştu o zamanlar aramızda. Suçlama kendini, böyle oldu diye ilişkiden vaz da geçme. Bu bakterinin tek farkı iyi bir tedavi ve kendine dikkat.Pablos yazdı:Zaten daha da kimseyle ilişkiye girmem kolay kolay , 1.5 sene önce felan öyle birkaç ilişki oldu ama onlarda anal değildi , velhasılkelam daha da ilişki yok dersimizi aldık
Üstat yapacak birşey yok yani şuan aman aman şikayetlerim yok ama ilerler mi işte o sıkıntıTargocid yazdı:Analla alakası yok canım kardeşim zaten. Ya karşı cins çok partnerli ve oradan oraya geçiyor bakteriler, ya da pis ve oraya akıyor. Zamanında birisi ortaya bir laf atmış, bu ters ilişkiden olur diye öyle kalmış. Ben de çok şaşırdım çıktığında. Bana da ters ilişkiden bulaşır deyip duruyorlardı. Hatta, epey muhabbeti olmuştu o zamanlar aramızda. Suçlama kendini, böyle oldu diye ilişkiden vaz da geçme. Bu bakterinin tek farkı iyi bir tedavi ve kendine dikkat.Pablos yazdı:Zaten daha da kimseyle ilişkiye girmem kolay kolay , 1.5 sene önce felan öyle birkaç ilişki oldu ama onlarda anal değildi , velhasılkelam daha da ilişki yok dersimizi aldık
Zannetmiyorum ilerleyeceğini. Nüks dönemleri olacak tabii ki, o dönemlerde tekrar girişeceğiz. Benim, Zafer Hoca’dan sonra hala devam ediyordu ağrılarım şiddetli bir biçimde. Senin geçtiyse sen şanslısın yine de. Bir de bu İbrahim Hoca’nın elinin ayarı yok herhalde. Bazıları çok memnun kalıyor, bazıları da tam tersi çok şikayetçi.
Şikayetlerin geçmesinin zaferle alakası yokki ara ara kendi kendine geçiyor yani bana pek faydası olmadı gibi Zafer hocanın , nüks zamanlarında masaj şart sanırım en kötü böyle kalsın şikayetler yine şükür sonuçta beterin beteri var onları gördükçe öyle diyorumTargocid yazdı:Zannetmiyorum ilerleyeceğini. Nüks dönemleri olacak tabii ki, o dönemlerde tekrar girişeceğiz. Benim, Zafer Hoca’dan sonra hala devam ediyordu ağrılarım şiddetli bir biçimde. Senin geçtiyse sen şanslısın yine de. Bir de bu İbrahim Hoca’nın elinin ayarı yok herhalde. Bazıları çok memnun kalıyor, bazıları da tam tersi çok şikayetçi.
Yok, ondaki tedavide devam ediyordu. Ben çok yalvardım ona hatta devam edelim tedaviye diye. O beni kovdu. Sonradan kültür falan yaptırdım ben.Pablos yazdı:Şikayetlerin geçmesinin zaferle alakası yokki ara ara kendi kendine geçiyor yani bana pek faydası olmadı gibi Zafer hocanın , nüks zamanlarında masaj şart sanırım en kötü böyle kalsın şikayetler yine şükür sonuçta beterin beteri var onları gördükçe öyle diyorumTargocid yazdı:Zannetmiyorum ilerleyeceğini. Nüks dönemleri olacak tabii ki, o dönemlerde tekrar girişeceğiz. Benim, Zafer Hoca’dan sonra hala devam ediyordu ağrılarım şiddetli bir biçimde. Senin geçtiyse sen şanslısın yine de. Bir de bu İbrahim Hoca’nın elinin ayarı yok herhalde. Bazıları çok memnun kalıyor, bazıları da tam tersi çok şikayetçi.
Yani bende çok işe yaramamıştı sadece lökositi düşürmüştüTargocid yazdı:Yok, ondaki tedavide devam ediyordu. Ben çok yalvardım ona hatta devam edelim tedaviye diye. O beni kovdu. Sonradan kültür falan yaptırdım ben.Pablos yazdı:Şikayetlerin geçmesinin zaferle alakası yokki ara ara kendi kendine geçiyor yani bana pek faydası olmadı gibi Zafer hocanın , nüks zamanlarında masaj şart sanırım en kötü böyle kalsın şikayetler yine şükür sonuçta beterin beteri var onları gördükçe öyle diyorumTargocid yazdı:Zannetmiyorum ilerleyeceğini. Nüks dönemleri olacak tabii ki, o dönemlerde tekrar girişeceğiz. Benim, Zafer Hoca’dan sonra hala devam ediyordu ağrılarım şiddetli bir biçimde. Senin geçtiyse sen şanslısın yine de. Bir de bu İbrahim Hoca’nın elinin ayarı yok herhalde. Bazıları çok memnun kalıyor, bazıları da tam tersi çok şikayetçi.
Staphlarda ve enterekoklarda çabuk düşüyor zaten. Şikayetler de devam ediyorsa bil ki hala bir şeyler var.
Staphla benim bakteri arasında ne fark varTargocid yazdı:Staphlarda ve enterekoklarda çabuk düşüyor zaten. Şikayetler de devam ediyorsa bil ki hala bir şeyler var.
Genelde, onun semptomları daha belirsiz oluyor ve forumun yarısında var. Enterekok’tan daha dirençli bir flora bakterisi.Pablos yazdı:Staphla benim bakteri arasında ne fark varTargocid yazdı:Staphlarda ve enterekoklarda çabuk düşüyor zaten. Şikayetler de devam ediyorsa bil ki hala bir şeyler var.
Üstat peki e.coli ile e.facealis arasında ne fark var çok soru sorduk biliyorumTargocid yazdı:Genelde, onun semptomları daha belirsiz oluyor ve forumun yarısında var. Enterekok’tan daha dirençli bir flora bakterisi.Pablos yazdı:Staphla benim bakteri arasında ne fark varTargocid yazdı:Staphlarda ve enterekoklarda çabuk düşüyor zaten. Şikayetler de devam ediyorsa bil ki hala bir şeyler var.
Koli Basili konusunda hiçbir fikrim yok. Çıkana da rastlamadım henüz. Google’da arama yaparak daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
1.5 sene içinde demedım daha oncesınde varmıydıPablos yazdı:Yok be abi ne anal ne başka birşey yaptım 1.5 senedir şansa bak işteefsane2036 yazdı:Anal ilişkınız oldumu ?efsane2036 yazdı: Enterococsus da bulaş olmaz varsa vardır tedavi edilmeli kesinlikle
Yok hiç denemedim bileefsane2036 yazdı:1.5 sene içinde demedım daha oncesınde varmıydıPablos yazdı:Yok be abi ne anal ne başka birşey yaptım 1.5 senedir şansa bak işteefsane2036 yazdı: Anal ilişkınız oldumu ?
Ben iyi sayılırım abi. Varikosel ameliyatından sonra o bölge rahatladı epey. İnşallah daha da iyi olacak. Umarım, soğuklarda çok artmaz.modjo yazdı:Targocid yazdı:Yazarken aklımdan sen geçtin biliyor musun abi
Ben mi, eyvallah kardeşim benimde hep aklımdan geçiyorsun. Inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Kendiliğinden mi geçer abi zamanla.modjo yazdı:Rahat ol sadece sana söylemiyorum. Inanın zamanla düzeliyor herşey. Soğukta falanda birşey olmuyor. Benim etrafımda bir kaç kişi dışında çoğu insan toparladı yüzde 90 iyiler sende inşallah öyle olacaksın. Ben o ayak usumelerini çok iyi bilirim acaba bu hiç gecmicek mı? Diye düşünürdüm seninki de geçecek inşallah.Targocid yazdı:Ben iyi sayılırım abi. Varikosel ameliyatından sonra o bölge rahatladı epey. İnşallah daha da iyi olacak. Umarım, soğuklarda çok artmaz.modjo yazdı:
Ben mi, eyvallah kardeşim benimde hep aklımdan geçiyorsun. Inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Neredeyse 6 aydır antibiyotik kullanıyorum penis başında soğukluk hiç geçmedi bende