Iyi Gibiyim...
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Iyi Gibiyim...
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir prostatit hastasiyim bu hastalıktan cook yorulduğum için psikiyatriye gitmeye karar verdim 5 aydır psikoloji tedavi görüyorum bende ağrılar yanmalar 5 aydır kayboldu eskiden 10 dakika oturamazken şimdi saatlerce oturuyorum hiç birşey yok antidepresan kullaniyorum eskisi gibi kafama takmıyorum hastalığı antidepresan yuzundenni ağrılarım kayboldu acaba merak ediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Iyi Gibiyim...
canberkulak yazdı:Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir prostatit hastasiyim bu hastalıktan cook yorulduğum için psikiyatriye gitmeye karar verdim 5 aydır psikoloji tedavi görüyorum bende ağrılar yanmalar 5 aydır kayboldu eskiden 10 dakika oturamazken şimdi saatlerce oturuyorum hiç birşey yok antidepresan kullaniyorum eskisi gibi kafama takmıyorum hastalığı antidepresan yuzundenni ağrılarım kayboldu acaba merak ediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum.
Antidepresan bence baskılıyor vücuttaki hormon ları dengeliyor düşünmekten insanı alıkoyuyor antidepresan
Agrıları hissettirmiyor güzel tarafıda unutturuyor aslında ara ara kullanmak lazım kardeş tez zamanda inşallah şifa bulursun
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim inşallah sende şifa bulursun bu forumdaki herkez sağlığına kavuşur insallahhuseyin252 yazdı:canberkulak yazdı:Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir prostatit hastasiyim bu hastalıktan cook yorulduğum için psikiyatriye gitmeye karar verdim 5 aydır psikoloji tedavi görüyorum bende ağrılar yanmalar 5 aydır kayboldu eskiden 10 dakika oturamazken şimdi saatlerce oturuyorum hiç birşey yok antidepresan kullaniyorum eskisi gibi kafama takmıyorum hastalığı antidepresan yuzundenni ağrılarım kayboldu acaba merak ediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum.
Antidepresan bence baskılıyor vücuttaki hormon ları dengeliyor düşünmekten insanı alıkoyuyor antidepresan
Agrıları hissettirmiyor güzel tarafıda unutturuyor aslında ara ara kullanmak lazım kardeş tez zamanda inşallah şifa bulursun
-
Elbet bir gün herkes iyileşecek tedaviye devam
Ben burada dogru dürüst iyileşen görmedim hayırlısı 4 aydır bende bu hastalığın pençesindeyim
ben iyiyim mesela uzun zamandir, aklima bile gelmiyor cogu zaman. cok nadir de olsa ayda yilda bir kucuk bir sikinti oluyor.
konforumu etkilemiyor. iyilesen yok demeyin
antidepresanlar ayni zamanda iyi birer kan sulandiricidir. ben kanlanmaya bagli saniyorum.
konforumu etkilemiyor. iyilesen yok demeyin
antidepresanlar ayni zamanda iyi birer kan sulandiricidir. ben kanlanmaya bagli saniyorum.
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
Kardeşim baskiladigini nerden biliyorsun belki arkadaş iyilesmistirhuseyin252 yazdı:canberkulak yazdı:Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir prostatit hastasiyim bu hastalıktan cook yorulduğum için psikiyatriye gitmeye karar verdim 5 aydır psikoloji tedavi görüyorum bende ağrılar yanmalar 5 aydır kayboldu eskiden 10 dakika oturamazken şimdi saatlerce oturuyorum hiç birşey yok antidepresan kullaniyorum eskisi gibi kafama takmıyorum hastalığı antidepresan yuzundenni ağrılarım kayboldu acaba merak ediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
antidepresan bir çok hastalıkta kullanılıyor.kas ağrıları, vertigo, prostatit, gastrit, gibi gibi.kullanıldığı yerlerin hepsi de stres kaynaklı rahatsızlıklardır.aslında insan stres altında olduğunu çoğu zaman fark etmez.bilinç altında yaşadığı şeyler vardır.antidepresan da bilinç altındaki psikolojik çöküntüyü tamir ettiğinden dolayı psikolojik kaynaklı rahatsızlıkları da azaltır.iyileştirme yapmaz.sadece baskılar.
-
İnan çok iyileşen var ama forma girmiyor benim tanıdığım 3 4 kişi var iyileştiler ne forma giriyor ne telofona cevab veriyorlar birde millet iyileşmese burda 100 bine yakın prostatit hastası olurdu millet iyileşiyor kardeşim tedavisine devam eden yılmadan usanmadan peşini salmayan arkadaşlar iyileşiyor örnek ben yüzde 80 im 3 aydık ama hala tedaviye devam ediyorum bir yol olduekrem123 yazdı:Ben burada dogru dürüst iyileşen görmedim hayırlısı 4 aydır bende bu hastalığın pençesindeyim
Kalbini ferah tut iyileşeceksin
13 yıldır kr prostat it hastasiyim 2 yıl gibi bir süre çektim ondan sonra 5 yıl iyileştim hic ağrım olmadi 5 yıldan sonra ilk nüks gerçekleşti 2 3 ay ağrı çektim sonra yine unuttum aradan 2 3 yil hic ağrı yoktu bu sene yine nüksetti şimdi gittiğim ürolog antibiyotik yazmadı 2 aydır çekiyorum 4 tane ilaç yazdı ağrı kesici alfa bloker antidepresan falan bunlar giderek azalıyor sanıyorum bu gidişle 15 gün sonra hic ağrı kalmayacak antibiyotikle düzeldim diyenlere inanmıyorum cunki iyilesme uzun sürüyor o kadar çok antibiyotiğe gerek yok önceki nukste sadece bur kutu antibiyotik kullandım şimdi hic kullanmadım düzelme süresi ayni
Yani benim anladigim ilk önce bakteri oluyor antibiyotik tedavisi ile nonbaktetiyele dönüşüyor iyilesme kesinlikle var ama uzun sürüyor arkadaşlar inanın ağrım kalmadığı 5 yıl foruma ben de hiç girmedim ne zaman ağrı oldu karıştırıyorsun buraları simdi yazanların hiçbiri 6 ay 1 yıl içinde buralara uğramayacak doktora soracağım ilaçlar bitince nüks olayini nasil çözeceğiz diye benim ürolog bakteri yok diyor tamamen sinirsel diyor çok hastam var senin gibi diyor bu ilaçlar 2 ya da 3vay kullanacaksın dedi hemen geçmez dedi dediği gibi oluyor geçmeye başladı 2 ayın bitmesine az kaldı bir ay daha verecek anladigim kadariyla ayni ilaçları
Bu nüksten kastınız agrılar mu geri geliyor yoksa iltihap mu tekrar oluşuyor prostatta
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
ne ilacı? doktor sinirsel dediğine göre antibiyotik dışında bir ilaç veriyor.ahmetbey yazdı:Yani benim anladigim ilk önce bakteri oluyor antibiyotik tedavisi ile nonbaktetiyele dönüşüyor iyilesme kesinlikle var ama uzun sürüyor arkadaşlar inanın ağrım kalmadığı 5 yıl foruma ben de hiç girmedim ne zaman ağrı oldu karıştırıyorsun buraları simdi yazanların hiçbiri 6 ay 1 yıl içinde buralara uğramayacak doktora soracağım ilaçlar bitince nüks olayini nasil çözeceğiz diye benim ürolog bakteri yok diyor tamamen sinirsel diyor çok hastam var senin gibi diyor bu ilaçlar 2 ya da 3vay kullanacaksın dedi hemen geçmez dedi dediği gibi oluyor geçmeye başladı 2 ayın bitmesine az kaldı bir ay daha verecek anladigim kadariyla ayni ilaçları
Kardeşim hangi ilaçları verdiğini yazabilir misin?Çoğumuzun problemi bu yöndeahmetbey yazdı:Yani benim anladigim ilk önce bakteri oluyor antibiyotik tedavisi ile nonbaktetiyele dönüşüyor iyilesme kesinlikle var ama uzun sürüyor arkadaşlar inanın ağrım kalmadığı 5 yıl foruma ben de hiç girmedim ne zaman ağrı oldu karıştırıyorsun buraları simdi yazanların hiçbiri 6 ay 1 yıl içinde buralara uğramayacak doktora soracağım ilaçlar bitince nüks olayini nasil çözeceğiz diye benim ürolog bakteri yok diyor tamamen sinirsel diyor çok hastam var senin gibi diyor bu ilaçlar 2 ya da 3vay kullanacaksın dedi hemen geçmez dedi dediği gibi oluyor geçmeye başladı 2 ayın bitmesine az kaldı bir ay daha verecek anladigim kadariyla ayni ilaçları
Prozac trancobuskas duspatalin xatral
Hatta doktora antibiyotik yazmadınız dedim gerek yok dedi daha önce kullanmadın mi dedi kullandım dedim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
canberkulak yazdı:Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 senedir prostatit hastasiyim bu hastalıktan cook yorulduğum için psikiyatriye gitmeye karar verdim 5 aydır psikoloji tedavi görüyorum bende ağrılar yanmalar 5 aydır kayboldu eskiden 10 dakika oturamazken şimdi saatlerce oturuyorum hiç birşey yok antidepresan kullaniyorum eskisi gibi kafama takmıyorum hastalığı antidepresan yuzundenni ağrılarım kayboldu acaba merak ediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum.
hangi ilaci verdi ? duloxx olabilirmi ?
-
bunlari urologmu verdi ?ahmetbey yazdı:Prozac trancobuskas duspatalin xatral
duspatalin bu bagirsaklar icin yanilmiyorsam ibs hastaligi icin
Prozac bu antideprasan malum prozac
trancobuskas buda sindirim sistemi icin mide ve bagirsaklar bunu banada vermisti gastrit var denince bende stressten kaynakli
Evet kardeşim bunları ürolog verdi antibiyotiğe gerek yok dedi olur mu hocam 6 ay antibiyotik kullanan var dedim bosver onları senin gibi cok hastam var dedi antibiyotiğe gerek yok dedi 2 3 ay bunları kullan dedi 3.ay bitmek üzere ağrılar da bitmek üzere benimkisi nüks idi 13 yıl önce yakalamıştım bu illeteesanjor01 yazdı:bunlari urologmu verdi ?ahmetbey yazdı:Prozac trancobuskas duspatalin xatral
trancobuskas buda sindirim sistemi icin mide ve bagirsaklar bunu banada vermisti gastrit var denince bende stressten kaynakli
-
fakat bunlarin hepsi cok fazla .... dozaj nedir nasil kullaniyorsun ?ahmetbey yazdı:Evet kardeşim bunları ürolog verdi antibiyotiğe gerek yok dedi olur mu hocam 6 ay antibiyotik kullanan var dedim bosver onları senin gibi cok hastam var dedi antibiyotiğe gerek yok dedi 2 3 ay bunları kullan dedi 3.ay bitmek üzere ağrılar da bitmek üzere benimkisi nüks idi 13 yıl önce yakalamıştım bu illeteesanjor01 yazdı:bunlari urologmu verdi ?ahmetbey yazdı:Prozac trancobuskas duspatalin xatral