Karın alt bölgesi agrısına çözüm
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2013
Karın alt bölgesi agrısına çözüm
Beyler ben artık çatallı işemeye damlatmaya filan alıştım bu hastalıgada alıştım ama şu karın alt bölgemde ki şişkinlik ve agrı için bi çözümü olan varmı geceleri yatamıyorum artık
Re: Karın alt bölgesi agrısına çözüm
Kardesim bagirsaklarda yapiyor ayni seyleri bagirsak calistiran tozlar var bidene agri kesiliyorsa ondandir yemekleri aksamlari biraz yavas ve az bide
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2013
Merhaba kardeşim gerçekten bagırsak ile alkalı olabilir mi bagırsaklarımdada sıkıntı var sanki aynen ama ben şöyle düşündüm acaba prostat şişip bagırsaklara baskımı yapıyor
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
karın altı ağrısı bende de var eskiden cok şidetliydi bayıltacak gibiydi simdi biraz daha hafifyasardemirtas06 yazdı:Merhaba kardeşim gerçekten bagırsak ile alkalı olabilir mi bagırsaklarımdada sıkıntı var sanki aynen ama ben şöyle düşündüm acaba prostat şişip bagırsaklara baskımı yapıyor
Yapabilirmi degil yapiyor cunku kalin bagisak duzgun calismiyor bak bagirsak tozlari var bende kullaniyorum bazen bu hastalikta artik doktor olduk )))) diski sesrtlesiyor basinc agri hele hele cok yedinmi genellikle sag ve sol altkarinda olur dedigimi yap bikac gun
barsak için Trabzon hurması bol bol tüketebilirsiniz bolca var şu aralar. kabuğunu mutlaka soyarak yiyin.
Abi merhabalar hastalığa bir yıl önce yakalandım çoğu semptom geçti alk karın, kasık ağrısı geçmedi geçen yorumunuzu gördüm hala devam ediyor mu o kadar zamandır bu kasık ağrısından kurtulamayacak mıyız? Saygılar abiyasardemirtas06 yazdı:Beyler ben artık çatallı işemeye damlatmaya filan alıştım bu hastalıgada alıştım ama şu karın alt bölgemde ki şişkinlik ve agrı için bi çözümü olan varmı geceleri yatamıyorum artık
kullanıcının son mesajında kurtulduğu yazıyor inşallah sizde kurtulursunuz hocam. Ben alt karın ağrısından fizyoterapinin ilk seansında kurtuldum.artemis yazdı:Abi merhabalar hastalığa bir yıl önce yakalandım çoğu semptom geçti alk karın, kasık ağrısı geçmedi geçen yorumunuzu gördüm hala devam ediyor mu o kadar zamandır bu kasık ağrısından kurtulamayacak mıyız? Saygılar abiyasardemirtas06 yazdı:Beyler ben artık çatallı işemeye damlatmaya filan alıştım bu hastalıgada alıştım ama şu karın alt bölgemde ki şişkinlik ve agrı için bi çözümü olan varmı geceleri yatamıyorum artık
Teşekkür ederim Serkan abicim ilgin için inşallah daha da iyi olursun... Fizyoterapide sadece kuru iğne seansı yapıldı değil mi size?Serkan yazdı:kullanıcının son mesajında kurtulduğu yazıyor inşallah sizde kurtulursunuz hocam. Ben alt karın ağrısından fizyoterapinin ilk seansında kurtuldum.artemis yazdı:Abi merhabalar hastalığa bir yıl önce yakalandım çoğu semptom geçti alk karın, kasık ağrısı geçmedi geçen yorumunuzu gördüm hala devam ediyor mu o kadar zamandır bu kasık ağrısından kurtulamayacak mıyız? Saygılar abiyasardemirtas06 yazdı:Beyler ben artık çatallı işemeye damlatmaya filan alıştım bu hastalıgada alıştım ama şu karın alt bölgemde ki şişkinlik ve agrı için bi çözümü olan varmı geceleri yatamıyorum artık
Yok hocam sadece kuru iğne değil. Masajda yapıldı birde Anüs ici uygulama yapıldı.artemis yazdı:Teşekkür ederim Serkan abicim ilgin için inşallah daha da iyi olursun... Fizyoterapide sadece kuru iğne seansı yapıldı değil mi size?Serkan yazdı:kullanıcının son mesajında kurtulduğu yazıyor inşallah sizde kurtulursunuz hocam. Ben alt karın ağrısından fizyoterapinin ilk seansında kurtuldum.artemis yazdı: Abi merhabalar hastalığa bir yıl önce yakalandım çoğu semptom geçti alk karın, kasık ağrısı geçmedi geçen yorumunuzu gördüm hala devam ediyor mu o kadar zamandır bu kasık ağrısından kurtulamayacak mıyız? Saygılar abi
Anladım abi anüs içi uygulama dediğiniz prostat masajı gibi mi? Hangi şehirdesiniz bu arada?Serkan yazdı:Yok hocam sadece kuru iğne değil. Masajda yapıldı birde Anüs ici uygulama yapıldı.artemis yazdı:Teşekkür ederim Serkan abicim ilgin için inşallah daha da iyi olursun... Fizyoterapide sadece kuru iğne seansı yapıldı değil mi size?Serkan yazdı: kullanıcının son mesajında kurtulduğu yazıyor inşallah sizde kurtulursunuz hocam. Ben alt karın ağrısından fizyoterapinin ilk seansında kurtuldum.
Serkan kardeşim benim bir yıldır göbek altında kasıklarım çok ağrıyor çare bulamıyorum çok şiddetli bir ağrı Serkan sen de nasıl bir agrıydı kardeşim bilgi verirsen çok sevinirim numaramı buraya yazacam kardeşim arasan sevinirim çok sıkıntılı durumdayım geçmiyor 543 960 98 39
Anüse parmak sokup ordaki kaslara baskı yapıyor prostata dokunmuyor. Benim uygulamasirasında o kas grubu hayli kasılıydı. Diskılamada düzeldi uygulama sonunda. Henüz üçuncü seanstayım bakalım kalıcı olacak mı... Ben Balıkesirdeyim. Fizyoterapiye Eskisehire gidiyorum Daha yakın Bursada var ama bu fizyoterapistin prostatit konusunda bilgisi çokartemis yazdı:Anladım abi anüs içi uygulama dediğiniz prostat masajı gibi mi? Hangi şehirdesiniz bu arada?Serkan yazdı:Yok hocam sadece kuru iğne değil. Masajda yapıldı birde Anüs ici uygulama yapıldı.artemis yazdı: Teşekkür ederim Serkan abicim ilgin için inşallah daha da iyi olursun... Fizyoterapide sadece kuru iğne seansı yapıldı değil mi size?
Arayacağım Hakan abimHakan124 yazdı:Serkan kardeşim benim bir yıldır göbek altında kasıklarım çok ağrıyor çare bulamıyorum çok şiddetli bir ağrı Serkan sen de nasıl bir agrıydı kardeşim bilgi verirsen çok sevinirim numaramı buraya yazacam kardeşim arasan sevinirim çok sıkıntılı durumdayım geçmiyor 543 960 98 39
Serkan abi ilerde ben de belki o tedaviyi deniyebilirim gerekirse mesaj atarım size tekrardan teşekkürlerSerkan yazdı:Anüse parmak sokup ordaki kaslara baskı yapıyor prostata dokunmuyor. Benim uygulamasirasında o kas grubu hayli kasılıydı. Diskılamada düzeldi uygulama sonunda. Henüz üçuncü seanstayım bakalım kalıcı olacak mı... Ben Balıkesirdeyim. Fizyoterapiye Eskisehire gidiyorum Daha yakın Bursada var ama bu fizyoterapistin prostatit konusunda bilgisi çokartemis yazdı:Anladım abi anüs içi uygulama dediğiniz prostat masajı gibi mi? Hangi şehirdesiniz bu arada?Serkan yazdı: Yok hocam sadece kuru iğne değil. Masajda yapıldı birde Anüs ici uygulama yapıldı.