GELİSİM PCR
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
GELİSİM PCR
Arkadaslae gelisimde andoflor yaptiran var mi ? Varsa idrar ve suruntu orneginden calistiklarini soylediler. Cevre hastanesi halil ibrahim hocada prostat sivisi aldirip gelisime andoflor testi icin vermeyi dusunuyorum. Pamuklu çubuğa surmem gerektigini soyledi telefonda calisan hanimefendi daha once yaptiran varsa kaba mi damlattirmaliyim pamuk cubuga mi yardimci olur musunuz prostat sivisini.
Re: GELİSİM PCR
hisar hastanesi umraniye basri hocadan randevu alip sivi aldirabilirsiniz gelisime daha yakin olur. Pcrda sivi pamuklu cubuga sürülüyor steril kaba degil.
Steril kabın içindeki prostat sıvısından direk çalışılmıştır mu pcr ? İlla çubukta suruntu mu olmali
-
Hocam basri hocaya ne kadar odeme yapiyoruz bilginiz var mi bu islem icinSe38 yazdı:hisar hastanesi umraniye basri hocadan randevu alip sivi aldirabilirsiniz gelisime daha yakin olur. Pcrda sivi pamuklu cubuga sürülüyor steril kaba degil.
Sgk gecmiyor 300 kusur tl olmasi lazim. Masaj icin ek ucret yok.
-
Se38 yazdı:Sgk gecmiyor 300 kusur tl olmasi lazim. Masaj icin ek ucret yok.
Cevre hastanesinde halil ibrahim hocada aldirmayi dusunuyodum avrupa yakasinda oturdugum icin ama tesekkur ederim verdiginz bilgiler icin
Pcr icin kaba damlatma oluyor diye biliyorum ben. Meniden baktirmistim kaptan calisilmisti.
-
Gelisimde mi baktirmistinizyasar12 yazdı:Pcr icin kaba damlatma oluyor diye biliyorum ben. Meniden baktirmistim kaptan calisilmisti.
Aynen gelisimde bakildi, meni ornegini de orada vermistimmoneymaker yazdı:Gelisimde mi baktirmistinizyasar12 yazdı:Pcr icin kaba damlatma oluyor diye biliyorum ben. Meniden baktirmistim kaptan calisilmisti.
Bende çevre hastanesinde sıvıyı aldırıp düzene kültür,o bölgedeki gelişime de pcr yaptırmayı düşünüyorummoneymaker yazdı:Se38 yazdı:Sgk gecmiyor 300 kusur tl olmasi lazim. Masaj icin ek ucret yok.
Cevre hastanesinde halil ibrahim hocada aldirmayi dusunuyodum avrupa yakasinda oturdugum icin ama tesekkur ederim verdiginz bilgiler icin
Gelisimin avrupa yakasindanda verseniz kiziltopraka yolluyolar diye biliyorum. Avrupada oturuyosaniz olabilir tabi.moneymaker yazdı:Se38 yazdı:Sgk gecmiyor 300 kusur tl olmasi lazim. Masaj icin ek ucret yok.
Meni ornegi cok fazla oldugu icin kabin icine pamuk cubugu sokuyolar tabi. Prostat sivisi 2-3 damla zaten penisin ucundayken o sivi penise degdirmeden cubuka sürüyorsunuz.yasar12 yazdı:Aynen gelisimde bakildi, meni ornegini de orada vermistimmoneymaker yazdı:Gelisimde mi baktirmistinizyasar12 yazdı:Pcr icin kaba damlatma oluyor diye biliyorum ben. Meniden baktirmistim kaptan calisilmisti.
Arkadaşlar gelişimden pcr için herhangibir steril kap vs.alıcakmiyiz?Yoksa çevre hastanesinde hoca mı veriyo bilgisi olan varmı?
Istersen gelişimden al. Istersen doktorun versin. Her hastanede olan birsey.fireblade yazdı:Arkadaşlar gelişimden pcr için herhangibir steril kap vs.alıcakmiyiz?Yoksa çevre hastanesinde hoca mı veriyo bilgisi olan varmı?
Bir de Duzen lab kultur testine ne kadar fiyat verdi.Msln yazdı:Istersen gelişimden al. Istersen doktorun versin. Her hastanede olan birsey.fireblade yazdı:Arkadaşlar gelişimden pcr için herhangibir steril kap vs.alıcakmiyiz?Yoksa çevre hastanesinde hoca mı veriyo bilgisi olan varmı?
Düzene fiyat sormadım kültür için ama 62 falan diyordu gidenler.Gelişim Şişli'de 600 e bırakıyor pcr ıMsln yazdı:Msln yazdı:Istersen gelişimden al. Istersen doktorun versin. Her hastanede olan birsey.fireblade yazdı:Arkadaşlar gelişimden pcr için herhangibir steril kap vs.alıcakmiyiz?Yoksa çevre hastanesinde hoca mı veriyo bilgisi olan varmı?
Suan antibiyotik kullaniyorum. Bitsin 1 ay sonra bende kultur ve pcr ile androflor yaptiracagim.
Gelişim pcr için 1090 TL dedi son fiyatlar nedir
-
Gencpls yazdı:Gelişim pcr için 1090 TL dedi son fiyatlar nedir
Bana gelisim andoflor testi icin pcrla ayni sanirim 750 tl dedi
Prostatit forumundan geliyorum diyin 600 tlye yaparlar
Merkez şube erdem beyle görüşün
Evet hpv dahil 1090 mis telefondaki bayan bunu soylemedi .. forumdan gelenlere 600 TL pcr
-
murat222 yazdı:Prostatit forumundan geliyorum diyin 600 tlye yaparlar
Telefonda mi goruselim merkez sube dediğiniz İstanbul haseki subesi mi