Sizdede böyle oluyormu
Sizdede böyle oluyormu
Sadece 5 dakika ereksiyon olduğumdan sonra sanki prostat şişiyor içden makatdan agŕı yaranıyor cok garip bir durum bende.Bu neyin belirdisi hala demkki orda odem kaldimi ?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
Re: Sizdede böyle oluyormu
Ereksiyin halindeyken ve ilsikiden sonra bendede makatta sicaklik yanma oluyorNeri yazdı:Sadece 5 dakika ereksiyon olduğumdan sonra sanki prostat şişiyor içden makatdan agŕı yaranıyor cok garip bir durum bende.Bu neyin belirdisi hala demkki orda odem kaldimi ?
Evet aynı durum bende de söz konusu. Aynı zamanda bu şişme hissi ve penis kökünde sızlama başlayınca ereksiyon %70-80 ise %40-50ye düşüyor.
Abiler sizin tedaviniz ne yerde ben tedavi antibiyotik aldim hic bir fayda gormedim.Kasik agradiginda pelvik makatda sorun olmuyor.Pelvik makat agradiginda kasiklar agramiyor.Iyilesmiyorum Simdi saracoglunun tedavisini uyguluyorum Iyilesme 0
Saracoğlunun tedavisini nasıl uyguluyorsun hocam neler kullanıyosunNeri yazdı:Abiler sizin tedaviniz ne yerde ben tedavi antibiyotik aldim hic bir fayda gormedim.Kasik agradiginda pelvik makatda sorun olmuyor.Pelvik makat agradiginda kasiklar agramiyor.Iyilesmiyorum Simdi saracoglunun tedavisini uyguluyorum Iyilesme 0
Bendede istek oluyor ama ağrı ve peniste sızı olduğu için bu istek boşa oluyor :\ kendi haline bıraktım nasıl olsa bekarız ne yapalım.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Nişanlı olmak daha cok tedirgin ettirıyor ınsanı cınsel ıstek sıfır durumda zorla kaldırıyorum elımı gerı cektıgım an iniyor gerı bu gecici mi acaba düzelirmi doktorlar psıkolojık dıyor bu yasta ereksıyon sorunu olmaz dıyor ne yapıcaz bu işi süreklı kilo kaybedıyorum iştah sıfır
Evlenince gecer bende hastayken nişanlandım şimdi daha iyiyim takma fazla bende 8 kilo vermiştimefsane2036 yazdı:Nişanlı olmak daha cok tedirgin ettirıyor ınsanı cınsel ıstek sıfır durumda zorla kaldırıyorum elımı gerı cektıgım an iniyor gerı bu gecici mi acaba düzelirmi doktorlar psıkolojık dıyor bu yasta ereksıyon sorunu olmaz dıyor ne yapıcaz bu işi süreklı kilo kaybedıyorum iştah sıfır
Yaz olduğundan mı Saraçoğlunun tedavisinden mi bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sperm rengide eskiden Sarıydı şimdi beyazlasıyor tam beyazlaşmadı ama.Nedenise basit 10 gün masturbasyon yapmadigim zaman Hic bir agri sizi olmuyor sperm daha beyaz oluyor.Ama Masturbasyon zamanı 2-3 günden bir olduğunda Prostatit olduğumu hatırlıyorum.Imzekken yazdı:Saracoğlunun tedavisini nasıl uyguluyorsun hocam neler kullanıyosunNeri yazdı:Abiler sizin tedaviniz ne yerde ben tedavi antibiyotik aldim hic bir fayda gormedim.Kasik agradiginda pelvik makatda sorun olmuyor.Pelvik makat agradiginda kasiklar agramiyor.Iyilesmiyorum Simdi saracoglunun tedavisini uyguluyorum Iyilesme 0
Şimdi daha kötü mide rahatsızlığım var Refluks var ne önerirsiniz ?
Saracoğlunun hangi tedavisini alıtorsun aldınNeri yazdı:Yaz olduğundan mı Saraçoğlunun tedavisinden mi bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sperm rengide eskiden Sarıydı şimdi beyazlasıyor tam beyazlaşmadı ama.Nedenise basit 10 gün masturbasyon yapmadigim zaman Hic bir agri sizi olmuyor sperm daha beyaz oluyor.Ama Masturbasyon zamanı 2-3 günden bir olduğunda Prostatit olduğumu hatırlıyorum.Imzekken yazdı:Saracoğlunun tedavisini nasıl uyguluyorsun hocam neler kullanıyosunNeri yazdı:Abiler sizin tedaviniz ne yerde ben tedavi antibiyotik aldim hic bir fayda gormedim.Kasik agradiginda pelvik makatda sorun olmuyor.Pelvik makat agradiginda kasiklar agramiyor.Iyilesmiyorum Simdi saracoglunun tedavisini uyguluyorum Iyilesme 0
saracoğlunun hangi tedavisini kullanıyorsun kullandınNeri yazdı:Yaz olduğundan mı Saraçoğlunun tedavisinden mi bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sperm rengide eskiden Sarıydı şimdi beyazlasıyor tam beyazlaşmadı ama.Nedenise basit 10 gün masturbasyon yapmadigim zaman Hic bir agri sizi olmuyor sperm daha beyaz oluyor.Ama Masturbasyon zamanı 2-3 günden bir olduğunda Prostatit olduğumu hatırlıyorum.Imzekken yazdı:Saracoğlunun tedavisini nasıl uyguluyorsun hocam neler kullanıyosunNeri yazdı:Abiler sizin tedaviniz ne yerde ben tedavi antibiyotik aldim hic bir fayda gormedim.Kasik agradiginda pelvik makatda sorun olmuyor.Pelvik makat agradiginda kasiklar agramiyor.Iyilesmiyorum Simdi saracoglunun tedavisini uyguluyorum Iyilesme 0
-
Saracoglunun hangi tedavısını uyguluyorsun detaylı anlatırmısınNeri yazdı:Yaz olduğundan mı Saraçoğlunun tedavisinden mi bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sperm rengide eskiden Sarıydı şimdi beyazlasıyor tam beyazlaşmadı ama.Nedenise basit 10 gün masturbasyon yapmadigim zaman Hic bir agri sizi olmuyor sperm daha beyaz oluyor.Ama Masturbasyon zamanı 2-3 günden bir olduğunda Prostatit olduğumu hatırlıyorum.Imzekken yazdı:Saracoğlunun tedavisini nasıl uyguluyorsun hocam neler kullanıyosunNeri yazdı:Abiler sizin tedaviniz ne yerde ben tedavi antibiyotik aldim hic bir fayda gormedim.Kasik agradiginda pelvik makatda sorun olmuyor.Pelvik makat agradiginda kasiklar agramiyor.Iyilesmiyorum Simdi saracoglunun tedavisini uyguluyorum Iyilesme 0
İbrahim Saraçoğlunun önerdiği iki kür var zaten
1.brokoli kürü 1 hafta kullanıp 3 gün ara veriliyor sonra tekrar 1 hafta daha sonra gene 3 gün ara böyle toplamlamda 21 günlük kür.
2. Melisa karabaş otu
Melisa çayı çok hafif bir çay zaten içimide güzel limon melisa olması lazım.
1.brokoli kürü 1 hafta kullanıp 3 gün ara veriliyor sonra tekrar 1 hafta daha sonra gene 3 gün ara böyle toplamlamda 21 günlük kür.
2. Melisa karabaş otu
Melisa çayı çok hafif bir çay zaten içimide güzel limon melisa olması lazım.
-
Walla bu isteksizlik bende 5 aydır var sebebi prostatit enfeksiyon prostat enterekok ve staph tarlası olmuş a.kefsane2036 yazdı:Nişanlı olmak daha cok tedirgin ettirıyor ınsanı cınsel ıstek sıfır durumda zorla kaldırıyorum elımı gerı cektıgım an iniyor gerı bu gecici mi acaba düzelirmi doktorlar psıkolojık dıyor bu yasta ereksıyon sorunu olmaz dıyor ne yapıcaz bu işi süreklı kilo kaybedıyorum iştah sıfır
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder
İnşallah temizleriz abihuseyin252 yazdı:Walla bu isteksizlik bende 5 aydır var sebebi prostatit enfeksiyon prostat enterekok ve staph tarlası olmuş a.kefsane2036 yazdı:Nişanlı olmak daha cok tedirgin ettirıyor ınsanı cınsel ıstek sıfır durumda zorla kaldırıyorum elımı gerı cektıgım an iniyor gerı bu gecici mi acaba düzelirmi doktorlar psıkolojık dıyor bu yasta ereksıyon sorunu olmaz dıyor ne yapıcaz bu işi süreklı kilo kaybedıyorum iştah sıfır
İsteksizliği yapan bakterinin çeşidimi yoksa konakladığı alanmı abiImzekken yazdı:İnşallah temizleriz abihuseyin252 yazdı:Walla bu isteksizlik bende 5 aydır var sebebi prostatit enfeksiyon prostat enterekok ve staph tarlası olmuş a.kefsane2036 yazdı:Nişanlı olmak daha cok tedirgin ettirıyor ınsanı cınsel ıstek sıfır durumda zorla kaldırıyorum elımı gerı cektıgım an iniyor gerı bu gecici mi acaba düzelirmi doktorlar psıkolojık dıyor bu yasta ereksıyon sorunu olmaz dıyor ne yapıcaz bu işi süreklı kilo kaybedıyorum iştah sıfır
-
Sanırım seminel bezlere konaklamış ondan ama kökünü kazıyacam başlayacağım tedavi kür iddialıImzekken yazdı:İsteksizliği yapan bakterinin çeşidimi yoksa konakladığı alanmı abiImzekken yazdı:İnşallah temizleriz abihuseyin252 yazdı:
Walla bu isteksizlik bende 5 aydır var sebebi prostatit enfeksiyon prostat enterekok ve staph tarlası olmuş a.k
-
Ne olacak prostat şiş ödemli kullandığın ilaç işe yaramamışNeri yazdı:Sadece 5 dakika ereksiyon olduğumdan sonra sanki prostat şişiyor içden makatdan agŕı yaranıyor cok garip bir durum bende.Bu neyin belirdisi hala demkki orda odem kaldimi ?
Faj demi hüseyin abihuseyin252 yazdı:Sanırım seminel bezlere konaklamış ondan ama kökünü kazıyacam başlayacağım tedavi kür iddialıImzekken yazdı:İsteksizliği yapan bakterinin çeşidimi yoksa konakladığı alanmı abiImzekken yazdı: İnşallah temizleriz abi
-
Hepsi var kürdeImzekken yazdı:Faj demi hüseyin abihuseyin252 yazdı:Sanırım seminel bezlere konaklamış ondan ama kökünü kazıyacam başlayacağım tedavi kür iddialıImzekken yazdı: İsteksizliği yapan bakterinin çeşidimi yoksa konakladığı alanmı abi
Siz ukraynada fln tedavi aliyordunuz . Ne oldu orda durum ?huseyin252 yazdı:Hepsi var kürdeImzekken yazdı:Faj demi hüseyin abihuseyin252 yazdı:
Sanırım seminel bezlere konaklamış ondan ama kökünü kazıyacam başlayacağım tedavi kür iddialı