Eswt ve manyetık koltuk tedavısı
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Eswt ve manyetık koltuk tedavısı
Bugun ıtibarıyla p shot dalga tedavisi ve manyetık koltuk tdavısıne baslıyorum doktor probiyotik ve antıbıyotık tdavısı verdi yanmalar ve agrılar gıdecek dedı doktor 3600 tl bu tedavının ucretı maddı yonden bıtırdı bu hastalık şifanın nereden gelecegi bellı olmaz sonucları burdan paylasıcam inşallah kurtuluruz bu hastalıktan herkeze bol şifalar
Re: Eswt ve manyetık koltuk tedavısı
Tabiki şifayı veren allahtır kardeşim ama eswt yaptıran kişilerle görüştünmü bilgi aldınmı yaptıranlar fayda görmeyen insanlar var bunun araştırmasını yapmışsındır umarım tekrardan şifa diliyorum kardeşim.
-
Sadece antibiyotikler yetersız kalıyor şifanın nereden gelecegı bellı olmaz 3 günluk sabah aksam manyetık koltuk desteklı olucak doktor agrılarını alıcak dedi doktore guvenıyoruz denemekte fayda var ben daha fazla yasayamıyorum bu agrılarlaFollowme yazdı:Tabiki şifayı veren allahtır kardeşim ama eswt yaptıran kişilerle görüştünmü bilgi aldınmı yaptıranlar fayda görmeyen insanlar var bunun araştırmasını yapmışsındır umarım tekrardan şifa diliyorum kardeşim.
Kime yaptiriyorsun
Kardeşim buradaki amaç ağrıya yönelikmi?
Prostat taki iltihap veya mikrop vucuttan atılmadığı sürece ağrılar nasıl geçecek? Bazı Doktor aldığı paraya bakar kardeşim öyle bişey olsa burada herkes eswt yaptırır hemde 1 dakika düşünmeden.
Prostat taki iltihap veya mikrop vucuttan atılmadığı sürece ağrılar nasıl geçecek? Bazı Doktor aldığı paraya bakar kardeşim öyle bişey olsa burada herkes eswt yaptırır hemde 1 dakika düşünmeden.
-
Tedavi amaclı sadece agrıya yönelık degıl faydası olup olmadıgını gorucez hele bi bitsin tedaviFollowme yazdı:Kardeşim buradaki amaç ağrıya yönelikmi?
-
Ankarada murat hocaforumank1 yazdı:Kime yaptiriyorsun
bu tedaviyi yaptırırken antibiyotiğe devam et kardeşim. belki bölgedeki kan akışı hızlanır o esnada antibiyotik daha iyi nüfus edebilir.
-
Oyle yapıcam inşallahmuzdarip yazdı:bu tedaviyi yaptırırken antibiyotiğe devam et kardeşim. belki bölgedeki kan akışı hızlanır o esnada antibiyotik daha iyi nüfus edebilir.
Muharrem murat yıldız sa iyi hocadır daha öncel
Hekim etlik hastanesinde idi
Hekim etlik hastanesinde idi