İdrar ve kasılma
İdrar ve kasılma
Arkadaşlar öncelikle çoğumuzun idrar problemi var sık idrara çıkıyoruz idrarın akımına zayıflığın yanında idrarı yaparken 3 4 kere penis kasılıyor istemsizce idrarı kesip tekrar başlıyorum bu sorun da olanlar varmı yada olup geçenler birde idrar akımı zayıf olduğu için idrar tam atılmıyor atılmadığı için penisin içinde sürekli bir sızı yapıyor.??
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Re: İdrar ve kasılma
Hepimizde oyle benim icinde kalinca penisin ustune sıcak su dokuyorum icinde kalan cikiyorFollowme yazdı:Arkadaşlar öncelikle çoğumuzun idrar problemi var sık idrara çıkıyoruz idrarın akımına zayıflığın yanında idrarı yaparken 3 4 kere penis kasılıyor istemsizce idrarı kesip tekrar başlıyorum bu sorun da olanlar varmı yada olup geçenler birde idrar akımı zayıf olduğu için idrar tam atılmıyor atılmadığı için penisin içinde sürekli bir sızı yapıyor.??
idrar şikayetiniz aktif olduğu zamanlarda idrarı bekletmeyin
Ne kadar çok bekletirseniz idrar yapmanız o kadar zorlaşıyor, idrarın sonunda ıkının son damlasına kadar çıksın
Ne kadar çok bekletirseniz idrar yapmanız o kadar zorlaşıyor, idrarın sonunda ıkının son damlasına kadar çıksın
Nası bekletcen kardeşim ağrı yapıyor bekleyince.
Aynen bekleyince ağrı yapıyor
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
İdrarinizi oturararak yapin daha kolay cikiyor ve mesane iyice bosaliyor.Followme yazdı:Arkadaşlar öncelikle çoğumuzun idrar problemi var sık idrara çıkıyoruz idrarın akımına zayıflığın yanında idrarı yaparken 3 4 kere penis kasılıyor istemsizce idrarı kesip tekrar başlıyorum bu sorun da olanlar varmı yada olup geçenler birde idrar akımı zayıf olduğu için idrar tam atılmıyor atılmadığı için penisin içinde sürekli bir sızı yapıyor.??
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Kadir abi ben 2 kez idrar yapiyom bir otururken 2.cisinde icinde kalani ayakta ancak boyle mesanem bosaliyor. Sadece oturunca kaliyor icindekadir yazdı:İdrarinizi oturararak yapin daha kolay cikiyor ve mesane iyice bosaliyor.Followme yazdı:Arkadaşlar öncelikle çoğumuzun idrar problemi var sık idrara çıkıyoruz idrarın akımına zayıflığın yanında idrarı yaparken 3 4 kere penis kasılıyor istemsizce idrarı kesip tekrar başlıyorum bu sorun da olanlar varmı yada olup geçenler birde idrar akımı zayıf olduğu için idrar tam atılmıyor atılmadığı için penisin içinde sürekli bir sızı yapıyor.??
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Kardesim, ayakta yaparken icerde kalma sansi daha yuksektir. Oturarak ve biraz bekleyerek yapin.Icerde kalmasın.Gsmahmut yazdı:Kadir abi ben 2 kez idrar yapiyom bir otururken 2.cisinde icinde kalani ayakta ancak boyle mesanem bosaliyor. Sadece oturunca kaliyor icindekadir yazdı:İdrarinizi oturararak yapin daha kolay cikiyor ve mesane iyice bosaliyor.Followme yazdı:Arkadaşlar öncelikle çoğumuzun idrar problemi var sık idrara çıkıyoruz idrarın akımına zayıflığın yanında idrarı yaparken 3 4 kere penis kasılıyor istemsizce idrarı kesip tekrar başlıyorum bu sorun da olanlar varmı yada olup geçenler birde idrar akımı zayıf olduğu için idrar tam atılmıyor atılmadığı için penisin içinde sürekli bir sızı yapıyor.??
Bayramdan bu yana diyet yapıyordum şeker ekmek çay abur cubur yemiyordum biraz rahatlamıştım. Diyete uymadım 2 gün ağrı ve sızı arttı. Sizce neden böyle oluyor?
Şekerden dir bi dönem bende de olmuştu ben tatlı yiyince yanma oluyorduFollowme yazdı:Bayramdan bu yana diyet yapıyordum şeker ekmek çay abur cubur yemiyordum biraz rahatlamıştım. Diyete uymadım 2 gün ağrı ve sızı arttı. Sizce neden böyle oluyor?
Ozman unu şekeri acıyı tatlıyı baharatı hayatımızdan çıkarcazz agaa
Muhtemelen antibiyotik kullanımı ile ilgili olmalı beslenmeyi düzene sokup bağırsaj florasını düzeltince oda düzelirFollowme yazdı:Ozman unu şekeri acıyı tatlıyı baharatı hayatımızdan çıkarcazz agaa
Efe kardeşim Antibiyotik kullanmıyorum doğala ağırlık veriyorum.efervesan yazdı:Muhtemelen antibiyotik kullanımı ile ilgili olmalı beslenmeyi düzene sokup bağırsaj florasını düzeltince oda düzelirFollowme yazdı: