Endol fitil
Endol fitil
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar. 1 haftadır kullandığım endol fitil ağrı ve yanma sıkıntıma baya iyi geldi. Benim gibi ağrı yanma çeken arkadaşlar ile paylaşmak istedim.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Re: Endol fitil
Yanmalarin nerde oluyordu agaCnyd64 yazdı:Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar. 1 haftadır kullandığım endol fitil ağrı ve yanma sıkıntıma baya iyi geldi. Benim gibi ağrı yanma çeken arkadaşlar ile paylaşmak istedim.
Ben günlük Naprosyn 500 mg içiyorum kas gevşetici
Endole göre biraz daha kuvvetli yanma devam ediyor endolle alakalı olanı sanmıyorum pelvik ağrılara iyi gelebilir ama yanmaya etki etmez sanırım.
Endole göre biraz daha kuvvetli yanma devam ediyor endolle alakalı olanı sanmıyorum pelvik ağrılara iyi gelebilir ama yanmaya etki etmez sanırım.
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
-Müdessir/7.ayet
Peniste ve bacak arasında. Tamamen geçirdi diyemem ama tolere edilebilir bir seviyeye getirdi.Gsmahmut yazdı:Yanmalarin nerde oluyordu agaCnyd64 yazdı:Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar. 1 haftadır kullandığım endol fitil ağrı ve yanma sıkıntıma baya iyi geldi. Benim gibi ağrı yanma çeken arkadaşlar ile paylaşmak istedim.
Hocam naprosyn bende kullandım. Bana hiç fayda etmedi. Herkesin bünyesi farklı tabi şimdi bana iyi gelen size fayda etmeyebilir.mustafaa yazdı:Ben günlük Naprosyn 500 mg içiyorum kas gevşetici
Doğrudur herkeste aynı etki etmiyor. Ben yaklaşık 5 sene endol kullandım uzun süre iltihaplı eklem romatizması için şuan Naprosyn 500 mg kullanıyorum.
-Müdessir/7.ayet
-Müdessir/7.ayet
Fitil makat bölgesinden alındığı için prostatı gevşetme ihtimali olabilir kardeşim.
-Müdessir/7.ayet
-Müdessir/7.ayet
idrar peoblemi olupta kullanan var mı acaba ?Cnyd64 yazdı:Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar. 1 haftadır kullandığım endol fitil ağrı ve yanma sıkıntıma baya iyi geldi. Benim gibi ağrı yanma çeken arkadaşlar ile paylaşmak istedim.