deniz
deniz
yaklaşık 3 yıl dan beri kronik hastayım rahatsızlığım son 6 ayda %90 geçmişti oluyordu arada ama yok denenecek kadar azdı az önce denize gittik şimdi geldim rahatsızlığımızı en yakın çevremiz anlayamıyor ve ben anlatmaktan biktim onların derdi artık hayata atıl v.s ama ben biktim onlara anlatmaktan neyse denizin içinde idrarırımı yaptım ve şuan Alt karin ağrısı hafif seyrediyor bir bilgisi olan varmıdır herkese acil şifalar
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: deniz
Kimde tedavi oluyorsunProstaq yazdı:yaklaşık 3 yıl dan beri kronik hastayım rahatsızlığım son 6 ayda %90 geçmişti oluyordu arada ama yok denenecek kadar azdı az önce denize gittik şimdi geldim rahatsızlığımızı en yakın çevremiz anlayamıyor ve ben anlatmaktan biktim onların derdi artık hayata atıl v.s ama ben biktim onlara anlatmaktan neyse denizin içinde idrarırımı yaptım ve şuan Alt karin ağrısı hafif seyrediyor bir bilgisi olan varmıdır herkese acil şifalar
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder
çok doktor gezdim verdiği ilaçlar beni mahvediyordu 1 yıl ilaç milac kullanmayı bıraktım kendiliğinden kaybolmuştu vücut kendini deforme etti sanırsamhuseyin252 yazdı:Kimde tedavi oluyorsunProstaq yazdı:yaklaşık 3 yıl dan beri kronik hastayım rahatsızlığım son 6 ayda %90 geçmişti oluyordu arada ama yok denenecek kadar azdı az önce denize gittik şimdi geldim rahatsızlığımızı en yakın çevremiz anlayamıyor ve ben anlatmaktan biktim onların derdi artık hayata atıl v.s ama ben biktim onlara anlatmaktan neyse denizin içinde idrarırımı yaptım ve şuan Alt karin ağrısı hafif seyrediyor bir bilgisi olan varmıdır herkese acil şifalar
-
İle yarıyormu pekiProstaq yazdı:ek olarak şuan fazla birseyim yok ne yanma ne ağrı ne sizi az önce bahsettiğim alt karin ağrısı da geçmeye başladı anlık birşeymiş galiba
şuan sadece keçiboynuzu tuketiyorum
kardeşim rahatsızlığına iyi gelirmi gelmezmi ben bilmem rastgele gezdiğim yerden aldım keçiboynuzu pekmezi bu arada düzelteyim . enerji ve sigaraya bağlı nefes daralması v.s iyi geliyor şuan eskiye oranla birseyim yok çok şükürhuseyin252 yazdı:İle yarıyormu pekiProstaq yazdı:ek olarak şuan fazla birseyim yok ne yanma ne ağrı ne sizi az önce bahsettiğim alt karin ağrısı da geçmeye başladı anlık birşeymiş galiba
şuan sadece keçiboynuzu tuketiyorum
-
Sağlığın daim olsun kardeşim keçi boynuzu pekmezi kullanacağım
Allah razı olsun inşallah Allah tüm hastalara şifa verirhuseyin252 yazdı:Sağlığın daim olsun kardeşim keçi boynuzu pekmezi kullanacağım
isin ilginç tarafı 1 günde idrara maximum 3 yada 4 kere gidiyorum
rahatsizligimin basında 5 dk da bir ve hala istek oluyordu Allah korusun
çok şükür rabbime
-
Ya ben saatte 4 sefer gidiyorum şunu sormak istiyorum herkes acı ekşi yeme diyor ben şu anda turşu yesem sirke içşem faydamı verir zararmı verir
ne kadar süredir rahatmışsınız hüseyin beyhuseyin252 yazdı:Ya ben saatte 4 sefer gidiyorum şunu sormak istiyorum herkes acı ekşi yeme diyor ben şu anda turşu yesem sirke içşem faydamı verir zararmı verir
Prostaq yazdı:ne kadar süredir rahatsızsınız hüseyin beyhuseyin252 yazdı:Ya ben saatte 4 sefer gidiyorum şunu sormak istiyorum herkes acı ekşi yeme diyor ben şu anda turşu yesem sirke içşem faydamı verir zararmı verir
ben 3 yıldır rahatsizim son 1 yildir ilac kullanmadim duzeldi diyebilirim
aklına gelebilecek herşeyi çektim eski yazilarima bakabilirsin
acı dokunuyorsa yeme tabi
bana hiçbiri dokunmuyor çok şükür
en fazla midem ağrır falan
aklına gelebilecek herşeyi çektim eski yazilarima bakabilirsin
acı dokunuyorsa yeme tabi
bana hiçbiri dokunmuyor çok şükür
en fazla midem ağrır falan
-
Prostaq yazdı:ne kadar süredir rahatmışsınız hüseyin beyhuseyin252 yazdı:Ya ben saatte 4 sefer gidiyorum şunu sormak istiyorum herkes acı ekşi yeme diyor ben şu anda turşu yesem sirke içşem faydamı verir zararmı verir
6 aydır hiç rahat etmedim