Güncel klamidya tedavisi icin kullanilacak kür
Güncel klamidya tedavisi icin kullanilacak kür
Arkadaşlar merhaba guncel klamidya bakterisi icin hangi kuru kullanmaliyiz bugune kadar 2 hafta doksisiklin 2 hafta azitro küru yaptim ancak sikayetlerim gecmedi bunun haricinde hangi antibiyotiklere yonelmek gerekir saygilar
Re: Güncel klamidya tedavisi icin kullanilacak kür
Kültür de mi çıktı klamidya pcr mıPRUVA35 yazdı:Arkadaşlar merhaba guncel klamidya bakterisi icin hangi kuru kullanmaliyiz bugune kadar 2 hafta doksisiklin 2 hafta azitro küru yaptim ancak sikayetlerim gecmedi bunun haricinde hangi antibiyotiklere yonelmek gerekir saygilar
Kültür de ise hassas antibiyotik neler
Ilk pcr de cikmisti sonra kontrol pcr de cikmadi ama benim sikayet bakimindanfark olmadi cok yol alamadim üst düzey tedavi dusunuyorum daha once kurtulan var mi bu bakteriden merak ediyorum saygilar
PRUVA35 yazdı:Ilk pcr de cikmisti sonra kontrol pcr de cikmadi ama benim sikayet bakimindanfark olmadi cok yol alamadim üst düzey tedavi dusunuyorum daha once kurtulan var mi bu bakteriden merak ediyorum saygilar
Levoflaksasin azitro kürü yapılabilir geçmezse moksifloksasin bi enfeksiyon doktoruna gt danış yinede
Tesekkur ederim sizin sonuc aldiginiz bir kur mu bu
Bnde klamidya yoktu ama basamak bu şekilde eger tetradox ve azitro işe yaramadıysaPRUVA35 yazdı:Tesekkur ederim sizin sonuc aldiginiz bir kur mu bu
Sizin hastalık nasıl başladı tedaviniz nasıl oldu yenisiniz herhalde?PRUVA35 yazdı:Tesekkurler
Bakteriyel daha net bir ilerleme yok Geçmiş olsun
Dostum bişeyi merak ediyorumda akıntı var mı şikayetlerindePRUVA35 yazdı:Arkadaşlar merhaba guncel klamidya bakterisi icin hangi kuru kullanmaliyiz bugune kadar 2 hafta doksisiklin 2 hafta azitro küru yaptim ancak sikayetlerim gecmedi bunun haricinde hangi antibiyotiklere yonelmek gerekir saygilar
Başlangıç 2002 yazınca düzelip tekrar basladi diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun kardeşimPRUVA35 yazdı:Bakteriyel daha net bir ilerleme yok Geçmiş olsun
Akinti cok nadir siz de klamidya mi varumutcan yazdı:Dostum bişeyi merak ediyorumda akıntı var mı şikayetlerindePRUVA35 yazdı:Arkadaşlar merhaba guncel klamidya bakterisi icin hangi kuru kullanmaliyiz bugune kadar 2 hafta doksisiklin 2 hafta azitro küru yaptim ancak sikayetlerim gecmedi bunun haricinde hangi antibiyotiklere yonelmek gerekir saygilar
Bendede hafif akıntı var klamidyadan şüpheliniyorum kütür yaptırdım temizdi ama pcr yaptırmadımPRUVA35 yazdı:Akinti cok nadir siz de klamidya mi varumutcan yazdı:Dostum bişeyi merak ediyorumda akıntı var mı şikayetlerindePRUVA35 yazdı:Arkadaşlar merhaba guncel klamidya bakterisi icin hangi kuru kullanmaliyiz bugune kadar 2 hafta doksisiklin 2 hafta azitro küru yaptim ancak sikayetlerim gecmedi bunun haricinde hangi antibiyotiklere yonelmek gerekir saygilar
Pcr yapmana gerek yok antibiyogram cikmiyor zaten sen varmis gibi tedavini ol klamidya icin yoksa kontrol icin bir daha yapacaksin en iyi alt segment antbiyotiklerden basla sona dogru git sikayet devam ederse zaten denek gibi bir sey olduk gecmis olsun murat 222 belirtmis yukarida kürü
Klamidya bobreklere yayilir mi? Yayilirsa tedavi olur mu
Reaktif artrit yapabilir yanş eklem iltihabıCenesuyu yazdı:Klamidya bobreklere yayilir mi? Yayilirsa tedavi olur mu