Arkadaşlar güzel bir makale 20 prostatit ve üretrit hastası üzerinden çalışmışlar antibiyogram ve kültür ışığında aynı zamanda patojenleri üreplazma ve klamidya olan hastalar.10 gün oral yollardan 400mg ofloklasasin veriliyor ve 20 hastadan 19unda düzelme sağlanıyor 1 kronik prostatit üreplazmalı hastada sonuç alınamıyor.
http://turkishjournalofurology.com/sayi ... uk/212.pdf
Prostatit ve üretrit hastalarında ofloksasin etkisi
Re: Prostatit ve üretrit hastalarında ofloksasin etkisi
tarivid isimli antibiyotiğin etken maddesi. hiç kullanmadım.
Ben biteral ile kullandım zafer hocada etkisini gördüm ama tamamen ortadan kaldırdıda diyememred yazdı:tarivid isimli antibiyotiğin etken maddesi. hiç kullanmadım.
valla burada ne okusak alıp deniyorum. bunuda alıp denesemmi acabaumutcan yazdı:Arkadaşlar güzel bir makale 20 prostatit ve üretrit hastası üzerinden çalışmışlar antibiyogram ve kültür ışığında aynı zamanda patojenleri üreplazma ve klamidya olan hastalar.10 gün oral yollardan 400mg ofloklasasin veriliyor ve 20 hastadan 19unda düzelme sağlanıyor 1 kronik prostatit üreplazmalı hastada sonuç alınamıyor.
http://turkishjournalofurology.com/sayi ... uk/212.pdf
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2001
2 ayrı dr da tarivid kullandım, hiç faydasini goremedim, ne zamam ki iesef igneye geçtim etkisini hemen gördüm
Tarivid bende de pek etki yapmadı iğne daha etkili ama oda kesin çözüm değil maalesefnnnurcan2002 yazdı:2 ayrı dr da tarivid kullandım, hiç faydasini goremedim, ne zamam ki iesef igneye geçtim etkisini hemen gördüm
Genel uygulanan 2 haftaya kadar tablet kullanim suresi prostatit tedavisinde yeterli gelmiyor. Sureyi kesintisiz minumum bir aya tamamlamanizi oneririm. Tabi doktor kontrolunde.