Arkadaşlar, abilerim merhaba. Pazartesi günü Hüseyin Hoca' ya ilk muayeneden sonraki kontrolüme gittim. İlk muayenede prostat sıvısını tam gelmemişti. Masajdan sonra penis ucunu sıkarak bir damla aldı. Fakat kültürde herhangi birşey çıkmadı ve lökosit "0" dı. Pazartesi günü kontrole gittiğimde yine prostat sıvısı gelmedi. İdrar tahlillerinde ise;
24.10.2018 --> 7-8 lökosit, 10-12 eritrosit, Lökosit Esteraz Pozitif (+1) (Lökosit esterazın pozitif çıkması bakterinin varlığını gösterir değişti Hüseyin Hoca)
10.12.2018 --> 2-3 lökosit, 3-4 eritrosit Lökosit Esteraz Negatif
Ağrılarımda azalma var tedavinin başına istinaden. Hüseyin Hoca Bactrim kullandırmıştı ve "bu ilaç yeterli olacak sanırım, 1 ay daha kullanalım" dedi.
İlave olarak Bactrim'i bitirdikten 1 hafta sonra bu tahlil yapıldı. 1 hafta süre yeterli midir? İdrardaki lökosit ve eritrosit değişimi beni umutlandırmalı mı?
Hüseyin Hoca' da Kontrolüm
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Hüseyin Hoca' da Kontrolüm
Belirtilerin tipik kronik prostatit semptomlari. Bunda suphem yok. Lokositte gorulmus. Sonra bactrim kullaninca dusmus. Fakat yine yukselecektir. Zira salt bactrim kp yi tedavi etmez. Cok buyuk bir olasilikla bakterilerin virulansı düstü. Sana Seftriakson igne ve ardindan kinolon grubu levofloksasin tablet kullanmani tavsiye ederim. Zira bakteriler bir muddet.sonra yine uyanisa gececek ve hastalik yapmaya baslayacaklardir. Gecmis olsun.prostamood yazdı:Arkadaşlar, abilerim merhaba. Pazartesi günü Hüseyin Hoca' ya ilk muayeneden sonraki kontrolüme gittim. İlk muayenede prostat sıvısını tam gelmemişti. Masajdan sonra penis ucunu sıkarak bir damla aldı. Fakat kültürde herhangi birşey çıkmadı ve lökosit "0" dı. Pazartesi günü kontrole gittiğimde yine prostat sıvısı gelmedi. İdrar tahlillerinde ise;
24.10.2018 --> 7-8 lökosit, 10-12 eritrosit, Lökosit Esteraz Pozitif (+1) (Lökosit esterazın pozitif çıkması bakterinin varlığını gösterir değişti Hüseyin Hoca)
Ağrılarımda azalma var tedavinin başına istinaden. Hüseyin Hoca Bactrim kullandırmıştı ve "bu ilaç yeterli olacak sanırım, 1 ay daha kullanalım" dedi.
İlave olarak Bactrim'i bitirdikten 1 hafta sonra bu tahlil yapıldı. 1 hafta süre yeterli midir? İdrardaki lökosit ve eritrosit değişimi beni umutlandırmalı mı?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Re: Hüseyin Hoca' da Kontrolüm
Kadir Abi bilgilendirme için çok teşekkürlerkadir yazdı:Belirtilerin tipik kronik prostatit semptomlari. Bunda suphem yok. Lokositte gorulmus. Sonra bactrim kullaninca dusmus. Fakat yine yukselecektir. Zira salt bactrim kp yi tedavi etmez. Cok buyuk bir olasilikla bakterilerin virulansı düstü. Sana Seftriakson igne ve ardindan kinolon grubu levofloksasin tablet kullanmani tavsiye ederim. Zira bakteriler bir muddet.sonra yine uyanisa gececek ve hastalik yapmaya baslayacaklardir. Gecmis olsun.prostamood yazdı:Arkadaşlar, abilerim merhaba. Pazartesi günü Hüseyin Hoca' ya ilk muayeneden sonraki kontrolüme gittim. İlk muayenede prostat sıvısını tam gelmemişti. Masajdan sonra penis ucunu sıkarak bir damla aldı. Fakat kültürde herhangi birşey çıkmadı ve lökosit "0" dı. Pazartesi günü kontrole gittiğimde yine prostat sıvısı gelmedi. İdrar tahlillerinde ise;