Boşalma sonrası
Boşalma sonrası
Arkadaşlar iyi akşamlar .. bir çok şikayetim geçti lakin boşaldıktan sonra tam makatın delik tabir edilen kısmında bir gerginlik şişlik tarzı birşey oluyor..ne olabilir bu
Re: Boşalma sonrası
Prostatında iltihap devam ediyor demek oluyor.
Bende de çok oldu o durumlar. Bence iyileşme yolundasın. Tedaviye devam et bence.Nedensiz yazdı:Arkadaşlar iyi akşamlar .. bir çok şikayetim geçti lakin boşaldıktan sonra tam makatın delik tabir edilen kısmında bir gerginlik şişlik tarzı birşey oluyor..ne olabilir bu
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
O kabızlık tan ileri geliyor bence bu
kabızlık boşalmadan sonra yapmaz, ödemli olan prostat, boşalmadan sonra tabii ki tahriş oluyor. bu da sana rahatsızlık veriyor. ödem geçer zamanla, enfeksiyon takibi ( lokosit ) yap lütfen
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
Ben sana en mantikli ve dogru olani soyliyim kankacim prostatin sert oldugu icin ordaki kas grubu daha da cok calisiyor burda krampa neden oluyor
İnşallah öyledir arkadaşım iyi çektim 2 yıldır.Varı yoğu bu hastalığa döktük:)kader48 yazdı:Bende de çok oldu o durumlar. Bence iyileşme yolundasın. Tedaviye devam et bence.Nedensiz yazdı:Arkadaşlar iyi akşamlar .. bir çok şikayetim geçti lakin boşaldıktan sonra tam makatın delik tabir edilen kısmında bir gerginlik şişlik tarzı birşey oluyor..ne olabilir bu
Yavrum sağ tarafı bir düzeltemedik.Bir gözümüz toprağa bakıyor ama hala sertKc34 yazdı:Ben sana en mantikli ve dogru olani soyliyim kankacim prostatin sert oldugu icin ordaki kas grubu daha da cok calisiyor burda krampa neden oluyor
Her ay kontrolde devam lökosit şu anda 1-2 bandındaMrshadow yazdı:kabızlık boşalmadan sonra yapmaz, ödemli olan prostat, boşalmadan sonra tabii ki tahriş oluyor. bu da sana rahatsızlık veriyor. ödem geçer zamanla, enfeksiyon takibi ( lokosit ) yap lütfen
[quote="Mrshadow"]kabızlık boşalmadan sonra yapmaz, ödemli olan prostat, boşalmadan sonra tabii ki tahriş oluyor. bu da sana rahatsızlık veriyor. ödem geçer zamanla, enfeksiyon takibi ( lokosit ) yap lütfen[/quote
Ödemin enfeksiyonla alakası varmı abi enfekyon olmadan sadece ödem olabilirmi ki
Ödemin enfeksiyonla alakası varmı abi enfekyon olmadan sadece ödem olabilirmi ki
Boşalmadan sonra ki sağ testiste hafif şişme, rahatsızlık neden olabilir?
Enfeksiyon olmadan odem olmaz tabii amaImzekken yazdı:Mrshadow yazdı:kabızlık boşalmadan sonra yapmaz, ödemli olan prostat, boşalmadan sonra tabii ki tahriş oluyor. bu da sana rahatsızlık veriyor. ödem geçer zamanla, enfeksiyon takibi ( lokosit ) yap lütfen[/quote
Hani fazla zorlamayla olmaz diyosun yani abiMrshadow yazdı:Enfeksiyon olmadan odem olmaz tabii amaImzekken yazdı:Mrshadow yazdı:kabızlık boşalmadan sonra yapmaz, ödemli olan prostat, boşalmadan sonra tabii ki tahriş oluyor. bu da sana rahatsızlık veriyor. ödem geçer zamanla, enfeksiyon takibi ( lokosit ) yap lütfen[/quote
Yogun usutmede de olabilir. İste bunun icin lokosit var mi bakmak lazimImzekken yazdı:Hani fazla zorlamayla olmaz diyosun yani abiMrshadow yazdı:Enfeksiyon olmadan odem olmaz tabii amaImzekken yazdı:
Bu lokosit için çubuklar satılıyormuş abi evde kendin test yapabiliyormuşsun aslında alıp bir bakmak lazımMrshadow yazdı:Yogun usutmede de olabilir. İste bunun icin lokosit var mi bakmak lazimImzekken yazdı:Hani fazla zorlamayla olmaz diyosun yani abiMrshadow yazdı:
Enfeksiyon olmadan odem olmaz tabii ama