Vitaprost Fitil ve hap
Vitaprost Fitil ve hap
Arkadaşlar bu VİTAPROST FİTİL VE HAPIN etkili oldugunu doktor tavsiye olarak bahsetti. Çok fayda görürsün etkili dedi. Araştırabilecek arkadaşlar baksın ben google ceviri ile baktım. Antibiyotikliside var yarar görenlerde mevcut. Araştıran dili olan arkadaş detaylı bilgilendirsin. Ben almayı düşünüyorum ama türkiyeye gönderen yer bulmak zor birde buna nasıl recete yazdırabilecegiz rusca kelimeler yazıyor.
Allah büyük
Re: Vitaprost Fitil ve hap
Kullandım etkisini gördüm. Super demek olur. Prostatı küçültür, levoflaxin de bakterileri öldürür
Abi bana foruma girdiginde yazarmısın özeldenkazaktime yazdı:Kullandım etkisini gördüm. Super demek olur. Prostatı küçültür, levoflaxin de bakterileri öldürür
Allah büyük
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Fitili ukraynadaki bi arkadasta kullsnmış memnun kalmıştı yazmıştı buraya
Bende bu fitilleri araştırıyorum. Getirmeyi düşünüyorum ama cok sıkıntılıumutsuz123 yazdı:Fitili ukraynadaki bi arkadasta kullsnmış memnun kalmıştı yazmıştı buraya
Allah büyük
Abi doktorun adını soy adını tam olarak biliyorsan bana mesaj atabilirmisin? Senide baya rahatsız ediyorum ama k.bakmakazaktime yazdı:Kullandım etkisini gördüm. Super demek olur. Prostatı küçültür, levoflaxin de bakterileri öldürür
Allah büyük
-
Fitili alabilen oldumu
Türkiyeye getiren site bulamadım olanda gömdermiyorumutsuz123 yazdı:Fitili alabilen oldumu
Allah büyük
-
Bu fitil diğer antibiyotiklerden daha iyi gelcek bence çünkü direk etki
Antibiyotikli olanıda var fitilin etkisi var ama kalıcı mı gecicimi bilmiyoruz kullanmak gerek. En son ukraynaya gitmek bilet ucuzumutsuz123 yazdı:Bu fitil diğer antibiyotiklerden daha iyi gelcek bence çünkü direk etki
Allah büyük
-
Dil bilmiyoruz bilen biri lazım napcakşarı belli olmaz
Dile gerek yok hocam ben Ukrayna dayken ilacın resmini gösterip almıştım kaç para olduğunu dA hesap makinesine yazıp gösterdiler böylelikle sorunlar çözülmüş olduumutsuz123 yazdı:Dil bilmiyoruz bilen biri lazım napcakşarı belli olmaz
Fitil ve hapı kullandınız mı?efervesan yazdı:Dile gerek yok hocam ben Ukrayna dayken ilacın resmini gösterip almıştım kaç para olduğunu dA hesap makinesine yazıp gösterdiler böylelikle sorunlar çözülmüş olduumutsuz123 yazdı:Dil bilmiyoruz bilen biri lazım napcakşarı belli olmaz
Allah büyük
Gürcistan da var mıdır acaba.
Sormak lazım ama illaki vardır diye düşünüyorummsrcmm yazdı:Gürcistan da var mıdır acaba.
Allah büyük
Batum yakın bize. Rize'deyim ben.bb544 yazdı:Sormak lazım ama illaki vardır diye düşünüyorummsrcmm yazdı:Gürcistan da var mıdır acaba.
Gürcistanda var baktım bir iki sitede satıyorlarmsrcmm yazdı:Batum yakın bize. Rize'deyim ben.bb544 yazdı:Sormak lazım ama illaki vardır diye düşünüyorummsrcmm yazdı:Gürcistan da var mıdır acaba.
Allah büyük
Reçeteye gerek yok mu?bb544 yazdı:Gürcistanda var baktım bir iki sitede satıyorlarmsrcmm yazdı:Batum yakın bize. Rize'deyim ben.bb544 yazdı: Sormak lazım ama illaki vardır diye düşünüyorum
Bilmiyorum sitede gördüm sende bi araştırmsrcmm yazdı:Reçeteye gerek yok mu?bb544 yazdı:Gürcistanda var baktım bir iki sitede satıyorlarmsrcmm yazdı: Batum yakın bize. Rize'deyim ben.
Allah büyük
70-80 lira arası bişey yapıyor sitenin yazdığına göre. Hayvansal bir ilaçmış.bb544 yazdı:Bilmiyorum sitede gördüm sende bi araştırmsrcmm yazdı:Reçeteye gerek yok mu?bb544 yazdı: Gürcistanda var baktım bir iki sitede satıyorlar
Prostatilan diye bir şey aldım ben rahatlatmıştıbb544 yazdı:Fitil ve hapı kullandınız mı?efervesan yazdı:Dile gerek yok hocam ben Ukrayna dayken ilacın resmini gösterip almıştım kaç para olduğunu dA hesap makinesine yazıp gösterdiler böylelikle sorunlar çözülmüş olduumutsuz123 yazdı:Dil bilmiyoruz bilen biri lazım napcakşarı belli olmaz
Gürcistan'dan ilaç geçirmek yasak, fakat bir yolunu bulup geçirmeye çalışcam.
Kendin mi gidip alıcaksınmsrcmm yazdı:Gürcistan'dan ilaç geçirmek yasak, fakat bir yolunu bulup geçirmeye çalışcam.
Allah büyük
Kendim yada giden birine dicem. En azından fiyat öğrenirim.bb544 yazdı:Kendin mi gidip alıcaksınmsrcmm yazdı:Gürcistan'dan ilaç geçirmek yasak, fakat bir yolunu bulup geçirmeye çalışcam.
Recete falan yazdırabilirsen gecer rahatlıkla.msrcmm yazdı:Kendim yada giden birine dicem. En azından fiyat öğrenirim.bb544 yazdı:Kendin mi gidip alıcaksınmsrcmm yazdı:Gürcistan'dan ilaç geçirmek yasak, fakat bir yolunu bulup geçirmeye çalışcam.
Allah büyük