Hüseyin secgin
Hüseyin secgin
Arkadaslar Eskisehir den Huseyin hoca lokosit bulursa antibiyotik veriyormu
Re: Hüseyin secgin
veriyor
Lökosit çıkmayınca da antibiyotik veriliyor kardeşim
lökosit bende 0 cıktı. prostat salgısı tertemiz dedi zafer hoca. antibiyotik felan vermedi. benexol-advil yazdı
Benimde yıllardır öyle gerçi mikroskop altında batırmadım hiç 1 senedir gecmiyorjeansisly yazdı:lökosit bende 0 cıktı. prostat salgısı tertemiz dedi zafer hoca. antibiyotik felan vermedi. benexol-advil yazdı
asosyal yazdı:Lökosit çıkmayınca da antibiyotik veriliyor kardeşim
Lökasit çıkmazsa büyük ihtimal vermez
kardeşim non bakteriyel diye bir olay var her türlü şikayeti olan hastaya mecbur veriyorlar. adamı süründürüyor aq hastalığımurat222 yazdı:asosyal yazdı:Lökosit çıkmayınca da antibiyotik veriliyor kardeşim
Lökasit çıkmazsa büyük ihtimal vermez
asosyal abi huseyin secginle zafer oyman arasinda kaldimasosyal yazdı:Lökosit çıkmayınca da antibiyotik veriliyor kardeşim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Ben Zafer hocaya para bulursam devam ederim fakat, Hüseyin hoca daha hesaplı. İkisine de gidilir aslında bir farkı yok diyorlar.kayseri43 yazdı:asosyal abi huseyin secginle zafer oyman arasinda kaldimasosyal yazdı:Lökosit çıkmayınca da antibiyotik veriliyor kardeşim
Hüseyin seçginin en büyük avantajı, hem tüm tahlilleri yapması hemde hastanenin çok titiz ve iyi olması ayrıca cokta hesaplı bi pi hastasına yapılması gereken tüm tahlilleri yapar hüseyin hoca p sıvısından kültür, lama damlatıp tahlil idrar mantar herseyi yapar ulturasonla kendı bakar seçim senin
Hüseyin seçgin gitmeyi düşünmüyor değilim şu lama sperm alıpta damlattigi icinRaul7 yazdı:Hüseyin seçginin en büyük avantajı, hem tüm tahlilleri yapması hemde hastanenin çok titiz ve iyi olması ayrıca cokta hesaplı bi pi hastasına yapılması gereken tüm tahlilleri yapar hüseyin hoca p sıvısından kültür, lama damlatıp tahlil idrar mantar herseyi yapar ulturasonla kendı bakar seçim senin
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2011
Lama sperm alıp bakmıyoasosyal yazdı:Hüseyin seçgin gitmeyi düşünmüyor değilim şu lama sperm alıpta damlattigi icinRaul7 yazdı:Hüseyin seçginin en büyük avantajı, hem tüm tahlilleri yapması hemde hastanenin çok titiz ve iyi olması ayrıca cokta hesaplı bi pi hastasına yapılması gereken tüm tahlilleri yapar hüseyin hoca p sıvısından kültür, lama damlatıp tahlil idrar mantar herseyi yapar ulturasonla kendı bakar seçim senin
P.sıvısını lama alıp mikroskopik incelemeyle lökosite bakıyo
Arkadaşlar merhaba bende bir aydır problem var bugün burdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine hüseyin hocaya gittim hatta şuan hastanedeyim.böbreklere baktı ultrasonla sonra prostat masajı yaptı.gelen sıvıdan iki tane örnek aldı biri cama biri tüpe.birde idrar tahlili istedi galiba hem kültür hem normal.yanlız belinde ağrı varmı dedi bende de bel fırığı var ama son bikaçgündür farklı bi ağrı var sanki dedim.lomboosakral mr istedi.hepsinin sonucu pazartesi ancak çıkar dedi o zaman götüşelim ara beni dedi.mr istemesinin nedeni anlamadım tam olarak sormakta aklıma gelmedi:/
Ödemeleri nekdar tuttu acaba yaklaşık?
120 muayene 270 tahliller.mr devlet hastanesinde çekilip raporunu hocaya yollayacağım.Uglyist yazdı:Ödemeleri nekdar tuttu acaba yaklaşık?
Ok tsk
Mr sanırım sinirlerde sıkısma olup olmadıgını kontrol için istiyor
Lökosit kaç çıktı prostat sıvısında?
Mr sanırım sinirlerde sıkısma olup olmadıgını kontrol için istiyor
Lökosit kaç çıktı prostat sıvısında?
Daha sonuç almadım bir kısmı yarın bir kısmı pazartesiye çıkar dedi hepsi çıkınca konuşacağız
Lökasit sonucı çıkmıştır çağrı merkezi arayıp Mail isteyebilirsin ayrıca cep telefonuna ACIBADEM uygulama indirnapsak yazdı:Daha sonuç almadım bir kısmı yarın bir kısmı pazartesiye çıkar dedi hepsi çıkınca konuşacağız
Beldeki sinirlerde genital bölgede sıkıntı yaratıyor ondan istemiştir
murat222 yazdı:Lökasit sonucı çıkmıştır çağrı merkezi arayıp Mail isteyebilirsin ayrıca cep telefonuna ACIBADEM uygulama indirnapsak yazdı:Daha sonuç almadım bir kısmı yarın bir kısmı pazartesiye çıkar dedi hepsi çıkınca konuşacağız
Beldeki sinirlerde genital bölgede sıkıntı yaratıyor ondan istemiştir
İdrar Sonuç Referans Değer
İdrar; Kimyasal analiz
Dansite (İdrar analizi) 1025 1005 - 1030
pH ( idrar analizi) 5.5 4.6 - 8
Lökosit esteraz (İdrar analizi) NEGATİF NEGATİF
Protein (İdrar analizi) NEGATİF NEGATİF
Nitrit (İdrar analizi) NEGATİF NEGATİF
Glukoz (İdrar analizi) NEGATİF NEGATİF
Keton (İdrar analizi) NEGATİF NEGATİF
Ürobilinojen (İdrar analizi) POZİTİF(1+) 0.1 - 1 mg/dL
interferans?
Bilirubin (İdrar analizi) POZİTİF(1+) NEGATİF
interferans? iye azosilin kullanımı ve benzeri nedenler?
Eritrosit (İdrar analizi) NEGATİF NEGATİF
İdrar; Mikroskobik analiz
Mikroskobi (sediment) (İdrar analizi) Her sahada 3-4 eritrosit görüldü.
Mikroskobik İncelemeler Sonuç Referans Değer
Mikroskobik İnceleme, Biyolojik Sıvı 1-2 lökosit ve 7-8 eritrosit görüldü.
Mikrobiyoloji
İdrar Kültürü Steril İdrar
İdrar Kültürü
SONUÇ : Üreme olmadı.
Püy Kültürü¹ ³ Sonuçlanmadı
Ureaplasma/Mycoplasma Kültürü Sonuçlanmadı
Mantar Kültürü Sonuçlanmadı
hocayla mesajlaştık çıkan sonuçlar normal dedi.birde mr istiyor.sonuçlar normal ne demek?
Herşeyin temiz demek enfeksiyon bulgusu yok.napsak yazdı:hocayla mesajlaştık çıkan sonuçlar normal dedi.birde mr istiyor.sonuçlar normal ne demek?
Bakteri üremesi çıkmamış hocam non bakteriyel dır büyük ihtimalle kesin sonucu doktor söyler gene
asosyal yazdı:Bakteri üremesi çıkmamış hocam non bakteriyel dır büyük ihtimalle kesin sonucu doktor söyler gene
non bakteriyelde olsa lökositin yüksek çıkmazı gerekmez mi?
Parazitlerede bakılıyormuymus acaba yapılan kültürlerde? Tricomaonas , grandella vs? Bakılmıyorsa onlar icinde e muhakakk test yaptırın
Akıntı vs yoksa özellikle
Uglyist yazdı:Parazitlerede bakılıyormuymus acaba yapılan kültürlerde? Tricomaonas , grandella vs? Bakılmıyorsa onlar icinde e muhakakk test yaptırın
bu konuda bilgim yok ayrıca bu bakteriler hakkında forumda da sizden başka bahseden olmamış galiba.biraz bilgi verebilir misiniz hangi testi yaptırmak gerekir.eğer saptanırsa tedavisi mümkünmüdür.