Bursa da Lökosit incelemesi
Bursa da Lökosit incelemesi
Bursa da lökosit incelemesi yapan doktor var mı bildiğiniz
Re: Bursa da Lökosit incelemesi
Yok mu Bursalı hiç
Atla gel bursadan Eskisehir e 1.5 saat arası var doktor hüseyin seçgin acıbadem hastanesı
Cam lama alıpta mı bakıyomurat222 yazdı:Atla gel bursadan Eskisehir e 1.5 saat arası var doktor hüseyin seçgin acıbadem hastanesı
Evet kardeşimNizamm yazdı:Cam lama alıpta mı bakıyomurat222 yazdı:Atla gel bursadan Eskisehir e 1.5 saat arası var doktor hüseyin seçgin acıbadem hastanesı
Muayene ücreti falan ne kadar tutar hepsi beraber tahlillerle bir de doktor nasıl birisimurat222 yazdı:Evet kardeşimNizamm yazdı:Cam lama alıpta mı bakıyomurat222 yazdı:Atla gel bursadan Eskisehir e 1.5 saat arası var doktor hüseyin seçgin acıbadem hastanesı
Doktora gidipte beğenen çok ama fiyatı bilmiyorumNizamm yazdı:Muayene ücreti falan ne kadar tutar hepsi beraber tahlillerle bir de doktor nasıl birisimurat222 yazdı:Evet kardeşimNizamm yazdı: Cam lama alıpta mı bakıyo
Yani abi benim şikayetlerimi adam gibi dinliyecek bi doktor lazım eğer bu gittiğimde de doktor beni güzelce dinleyip yönlendirmesse (doktorun kim olduğu önemli değil) orda azıma geleni söylüyecem bıktım artık doktorlarla uğraşmaktan
Acıbadem hastanesinde idi herhalde Eskişehir deki doktorNizamm yazdı:Yani abi benim şikayetlerimi adam gibi dinliyecek bi doktor lazım eğer bu gittiğimde de doktor beni güzelce dinleyip yönlendirmesse (doktorun kim olduğu önemli değil) orda azıma geleni söylüyecem bıktım artık doktorlarla uğraşmaktan
Nizamm yazdı:Muayene ücreti falan ne kadar tutar hepsi beraber tahlillerle bir de doktor nasıl birisimurat222 yazdı:Evet kardeşimNizamm yazdı: Cam lama alıpta mı bakıyo
Muayene prostat masajı lökasit incelemesi 130 tl
Gayet makul fiyat kardeşim aklında kalmasınmurat222 yazdı:Nizamm yazdı:Muayene ücreti falan ne kadar tutar hepsi beraber tahlillerle bir de doktor nasıl birisimurat222 yazdı:
Evet kardeşim
murat222 yazdı:Nizamm yazdı:Muayene ücreti falan ne kadar tutar hepsi beraber tahlillerle bir de doktor nasıl birisimurat222 yazdı:
Evet kardeşim
Sen her ihtimale prostat sıvısı lökasit filan bakmaz hocam bakalım de nedense bazen bakmadığı hastalar olmuş
Abi ücreti çok uygun aslında trenle de gidebilirim Eskişehir’e ama bakmassa diye şüphelendimmurat222 yazdı:murat222 yazdı:Nizamm yazdı: Muayene ücreti falan ne kadar tutar hepsi beraber tahlillerle bir de doktor nasıl birisi
Sen her ihtimale prostat sıvısı lökasit filan bakmaz hocam bakalım de nedense bazen bakmadığı hastalar olmuş
Nizamm yazdı:Abi ücreti çok uygun aslında trenle de gidebilirim Eskişehir’e ama bakmassa diye şüphelendimmurat222 yazdı:murat222 yazdı:
Zafer hocanın bakmadığı hastada oluyor şüphelenecek bi durum yok kımsenın herzaman saatı saatıne uymaZ sen gt görün
Git kardeşim rica ediver aklımda kalmasın hocam de halden anlar prostatit tedavisi yapan ve teşhisi koyan her doktor anlayışlı ve saygı değer dir. Çoğu doktor psikolojik diyerek yolluyor çünkü
Mail attım doktora cevap verirmi ki
Nizamm yazdı:Mail attım doktora cevap verirmi ki
Nizam sen gt kardeşim en kötü rica et yüzde yüz bakar lökasite merak etme...
Abi ben Balıkesir’den gelicem Eskişehir’e trenle.Tren garından acıbadem Hastanesi ne kadar uzaklıkta nasıl ulaşabilirim orayamurat222 yazdı:Nizamm yazdı:Mail attım doktora cevap verirmi ki
Kardeşim 20 dakika yürüme mesafesindeNizamm yazdı:Abi ben Balıkesir’den gelicem Eskişehir’e trenle.Tren garından acıbadem Hastanesi ne kadar uzaklıkta nasıl ulaşabilirim orayamurat222 yazdı:Nizamm yazdı:Mail attım doktora cevap verirmi ki
Tren garından in ana kapıdan çıktığında sola dön o yolda ilerle yolun orda önune döner kavşak glcek
Ordan sola dön düm düz ilerle solda ACIBADEM hastanesıni göreceksin kımı sorsan tarif eder zaten
Cep telefonunla navigasyon lada gidersin
Lökasit ölçümün 1 saatte çıkar en fazla ona göre randevunu ayarla bnm de selamımı söyle hocaya
Lökosite camda kendisi bakıyo dmi
Cama örneği alıyor aşağı laba verıyorsun yarım saat 1 daaye çıkıyor sonuçNizamm yazdı:Lökosite camda kendisi bakıyo dmi
İnşallah sekreteri bayan değildir yoksa ben kendimi tam ifade edemiyorum
Nizamm yazdı:İnşallah sekreteri bayan değildir yoksa ben kendimi tam ifade edemiyorum
Yanında sekreter yok merak etme
Balıkesirdeyim şuan burda özel hastanede Hidayet çoban var faceden konuştuk hocam böle böle anlattım herşey yapıldı temiz çıkıyo prostat sıvıma camda bakıcaksanız gelicem dedim sen gel muayene edelim önce onları da yaparız dedi sizce napayım
Nizamm yazdı:Balıkesirdeyim şuan burda özel hastanede Hidayet çoban var faceden konuştuk hocam böle böle anlattım herşey yapıldı temiz çıkıyo prostat sıvıma camda bakıcaksanız gelicem dedim sen gel muayene edelim önce onları da yaparız dedi sizce napayım
Nizam gt artık bi doktara burda yaZmayla bşy olmaz adam bakcam dediyse gt ne kaybetceksin
1doktora gtceksin yok şöyle yok böyle kardeşim r an önce tedavine başla burda yazmak sana tedavi vermiyor
Çok pinpirik adamsın sen böyle yaparsan iyleşemezsin
Bz kımlere gttık bn kaç sefer İstanbula pcra gttım