Prostat masajında kaç damla sıvı geliyor?
Prostat masajında kaç damla sıvı geliyor?
Kendi kendinize prostat masaji yaparken kac damla prostat sıvısı geliyor??
Benden 5 damla geliyor. Az mı?
Re: Prostat masajında kaç damla sıvı geliyor?
Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Yaparken ağrı oluyor mu ?berkay yazdı:Kendi kendinize prostat masaji yaparken kac damla prostat sıvısı geliyor??
-
Ben hiç denemedim ama zafer hoca yaparken bakıyorum 1 damla çıkıyorasosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
-
Prostat masajı yapılırken ağrı oluyor mu sende?asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Benden de gelmiyodu dostum, hatta doktor da cikaramamisti. Insan yaptikca ustalasiyor sanki. Ilk basta kendi kendime yaparken bir damla bile gelmiyodu, sonra 1-2 damlaya cikti. Simdi de 5teyim.asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Ama muratalmanya cikan prosatat sivisinin resmini paylasmisti basliginda. Adeta bosalmis gibiydi, baya fazlaydi yani.
Sonucta hoş bir olay degil, belli derecede bir rahatsizlik hissi oluyor. Ama buyuk bir agri var diyemem. Zamanla biraz alisiyosun.Untitleduser yazdı:Yaparken ağrı oluyor mu ?berkay yazdı:Kendi kendinize prostat masaji yaparken kac damla prostat sıvısı geliyor??
benden 4 damla geldi,dr fazla zorlamayalım diyip bıraktı
-
Doktor ilk prostat masajı yaptığında çok ağrı olmuştu ve 25-30 lökosit çıkmıştı lökosit düştükçe masajın ağrısı azaldı adeta en son gittiğimde masajı hiç hissetmedim bile hiç ağrı sızı rahatsızlık hissi olmadı bile 1-2 lökosit çıkmıştı. Şu amda gayet iyiyimberkay yazdı:Sonucta hoş bir olay degil, belli derecede bir rahatsizlik hissi oluyor. Ama buyuk bir agri var diyemem. Zamanla biraz alisiyosun.Untitleduser yazdı:Yaparken ağrı oluyor mu ?berkay yazdı:Kendi kendinize prostat masaji yaparken kac damla prostat sıvısı geliyor??
kendi kendine bunu nasıl yapıyıtsun yani parmak o noktaya ulaşıyormu benden doktorlar çıkaramıyor ya bazıları prostan masajından sonra rahatladıklarını söylüyorlar bende rahatlama olmuyorberkay yazdı:Benden de gelmiyodu dostum, hatta doktor da cikaramamisti. Insan yaptikca ustalasiyor sanki. Ilk basta kendi kendime yaparken bir damla bile gelmiyodu, sonra 1-2 damlaya cikti. Simdi de 5teyim.asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Ama muratalmanya cikan prosatat sivisinin resmini paylasmisti basliginda. Adeta bosalmis gibiydi, baya fazlaydi yani.
Gelen sıvının rengi nasıl arkadaşlar?benim ilk seferde irin gibi sarı gelmişti.
Dikkat etmek lazım,iltihap dağılırsa daha ciddi sprunlar yola çıkabilir.ssss yazdı:kendi kendine bunu nasıl yapıyıtsun yani parmak o noktaya ulaşıyormu benden doktorlar çıkaramıyor ya bazıları prostan masajından sonra rahatladıklarını söylüyorlar bende rahatlama olmuyorberkay yazdı:Benden de gelmiyodu dostum, hatta doktor da cikaramamisti. Insan yaptikca ustalasiyor sanki. Ilk basta kendi kendime yaparken bir damla bile gelmiyodu, sonra 1-2 damlaya cikti. Simdi de 5teyim.asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Hem de nasıl öküz gibi böğürüyorumUntitleduser yazdı:Prostat masajı yapılırken ağrı oluyor mu sende?asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Benim parmak kısa kalıyorberkay yazdı:Benden de gelmiyodu dostum, hatta doktor da cikaramamisti. Insan yaptikca ustalasiyor sanki. Ilk basta kendi kendime yaparken bir damla bile gelmiyodu, sonra 1-2 damlaya cikti. Simdi de 5teyim.asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Bir insanin kendi parmagiyla prostatina masaj yapabilmesi buyuk bir mucize olur bence. O kadar uzun parmakli birini ben hic gormedim. Ama internette konuyla ilgili arastirma yaparken bazi insanlarin bu sekilde yapabildigi yaziyor.. benim parmagim o uzunlukta olmadigi icin prostat masaj aleti kullaniyorum.ssss yazdı:kendi kendine bunu nasıl yapıyıtsun yani parmak o noktaya ulaşıyormu benden doktorlar çıkaramıyor ya bazıları prostan masajından sonra rahatladıklarını söylüyorlar bende rahatlama olmuyor
Benim beyazimsi geliyo, yani su gibi saydam degil, sperm kadar beyaz degil, ikisinin arasi ama beyaza çalan bir renkte. Belki de tortulu diye ifade etmek de gerekebilir.Young27 yazdı:Gelen sıvının rengi nasıl arkadaşlar?benim ilk seferde irin gibi sarı gelmişti.
Hocam elbet o ihtimalden ben de cekiniyorum ama caresizlik ne yapalim. Denemediği yontemleri denemek zorunda insan, bu hastalikla yasanmiyor. Ki bu yontemle gercekten cok rahatlayan insan varmis, o yuzden denemeye deger. Bir insanin hergun doktora gidip bu masaji yaptirabilmesi mumkun degil, iş başa düsüyor.Young27 yazdı:Dikkat etmek lazım,iltihap dağılırsa daha ciddi sprunlar yola çıkabilir.ssss yazdı:kendi kendine bunu nasıl yapıyıtsun yani parmak o noktaya ulaşıyormu benden doktorlar çıkaramıyor ya bazıları prostan masajından sonra rahatladıklarını söylüyorlar bende rahatlama olmuyorberkay yazdı: Benden de gelmiyodu dostum, hatta doktor da cikaramamisti. Insan yaptikca ustalasiyor sanki. Ilk basta kendi kendime yaparken bir damla bile gelmiyodu, sonra 1-2 damlaya cikti. Simdi de 5teyim.
Hocam doktor masaj yaparken ben de öldüm öldüm dirildim. Ama kendi kendine yaparken o aci olmuyor, insan kendine yaparken daha hassas oluyo sonucta.asosyal yazdı:Hem de nasıl öküz gibi böğürüyorumUntitleduser yazdı:Prostat masajı yapılırken ağrı oluyor mu sende?asosyal yazdı:Ben denedim ama çıkmadı kardeşim
Ama sunu soyleyim belki de kendi kendine yaparken masaj daha etkilidir, cunku doktor yaptiginda sivi gelmemisti, kendim yaparken daha 30.saniyede bir damla peceteye dusuyo bile.
O parmak adamı rahatlık veriyor keşke aleti olsa da kendimize yapabilsekberkay yazdı: Ama sunu soyleyim belki de kendi kendine yaparken masaj daha etkilidir, cunku doktor yaptiginda sivi gelmemisti, kendim yaparken daha 30.saniyede bir damla peceteye dusuyo bile.
Dostum umarım iyi yoldasındır ve çabucak iyileşirsin..sorması ayıp bu masajı kendi kendine nasıl yapıosun?detaylı anlatma ihtimalin varmı??belki bizde becerriz:))berkay yazdı:Kendi kendinize prostat masaji yaparken kac damla prostat sıvısı geliyor??
O aleti nerden buldun kardeşim? Kullanımı nasıl acaba?berkay yazdı: Bir insanin kendi parmagiyla prostatina masaj yapabilmesi buyuk bir mucize olur bence. O kadar uzun parmakli birini ben hic gormedim. Ama internette konuyla ilgili arastirma yaparken bazi insanlarin bu sekilde yapabildigi yaziyor.. benim parmagim o uzunlukta olmadigi icin prostat masaj aleti kullaniyorum.
Gecen gunlerde aldigim aletin linkini atmistim. Profilimden attigim mesajlara girip baksana, simdi ugrasmayayim.asosyal yazdı:O aleti nerden buldun kardeşim? Kullanımı nasıl acaba?berkay yazdı: Bir insanin kendi parmagiyla prostatina masaj yapabilmesi buyuk bir mucize olur bence. O kadar uzun parmakli birini ben hic gormedim. Ama internette konuyla ilgili arastirma yaparken bazi insanlarin bu sekilde yapabildigi yaziyor.. benim parmagim o uzunlukta olmadigi icin prostat masaj aleti kullaniyorum.
Kullanimi basit aslinda. Yatagin ustunde secde eder gibi pozisyon al. Onceden kayganlastirici surdugun aparati maalesef ki o igrenc hamleyle prostata kadar ulastir. Sonra da basla masaja. Yaptikca ogrenirsin.
Bir sorum olacak arkadaşlar, prostatit hastası olmayan sağlıklı bir insana prostat masajı yapılsa sıvı gelir mi ?
Tabiki gelir yanliz prostatit hastalarinin bir kisminda o sivi ya gelmez yada cok az gelir.Cunku enfeksiyon sebebiyle nebde dokular olusur organ islevini yerine getiremez hale gelir..netter yazdı:Bir sorum olacak arkadaşlar, prostatit hastası olmayan sağlıklı bir insana prostat masajı yapılsa sıvı gelir mi ?