Takviye yardim
Takviye yardim
Merhaba arkadaslar buyuk bir umutla bu hafta pazar gunu yunan hocayla tedaviye basliyorum 20-25 gun kalicam orda. Tedavi sirasinda dogal takviyelere ihtiyacim var inflamasyonun daha cabuk azalmasi icin. Suanda yanimda propolis ve corekotu yagi var.gittigimde brokoli kuru yapmaya calisicam ve gunluk cig sarimsak tuketicem.
Onerebileceginiz diger dogal takviyeler nelerdir ?
Tesekkurler
Tesekkurler
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Re: Takviye yardim
Varsa orada termal kaplıca gibi şifalı sular iyi gelebilir.sıcağın kas ve sinirler üzerindeki etkilerinin tedaviye yardımcı olacağını düşünüyorum.geçmiş olsun...
Bunu dusunmemistim iyi gelebilir tesekkurler.mustafa3435 yazdı:Varsa orada termal kaplıca gibi şifalı sular iyi gelebilir.sıcağın kas ve sinirler üzerindeki etkilerinin tedaviye yardımcı olacağını düşünüyorum.geçmiş olsun...
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Her nekadarda olsa bakteri kaynaklı yada virüs herneyse sebep artık.bu hastalığın,aynı zamandada yukarıda bahsettiğim gibi kas,sinir,bağışıklık sistemi,yada romatizmal bir sıkıntıdan ortaya çıkmasıda çok büyük bir ihtimal.size termal kaplıca tedavi haricinde fizik tedavi veya düzenli egzersizlerinde mutlaka faydası olacaktır.çokta kafaya takmayın, tekrar geçmiş olsun...
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
Kefiri de bu takviyelerin arasına ekle derim.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
Kabak çekirdeği yağını da ekle soğuk sıkım olsun
Aynen onu unutmustum listeye yaziyorum hemen.HAMDYALNIZSANADIR yazdı:Kefiri de bu takviyelerin arasına ekle derim.
Tahlil sonuclarin belli mi?kadir25 yazdı:Merhaba arkadaslar buyuk bir umutla bu hafta pazar gunu yunan hocayla tedaviye basliyorum 20-25 gun kalicam orda. Tedavi sirasinda dogal takviyelere ihtiyacim var inflamasyonun daha cabuk azalmasi icin. Suanda yanimda propolis ve corekotu yagi var.gittigimde brokoli kuru yapmaya calisicam ve gunluk cig sarimsak tuketicem.
Tesekkurler
yunan hoca dediğin kim
Evet e-coli ve enterrecoccus bakterileri bulundu sperm sayisinda azalma var varikoseldenmi yoksa bakteridenmi oldugu 1 aylik tedavinin sonunda anlasilir dedi.Kc34 yazdı:Tahlil sonuclarin belli mi?kadir25 yazdı:Merhaba arkadaslar buyuk bir umutla bu hafta pazar gunu yunan hocayla tedaviye basliyorum 20-25 gun kalicam orda. Tedavi sirasinda dogal takviyelere ihtiyacim var inflamasyonun daha cabuk azalmasi icin. Suanda yanimda propolis ve corekotu yagi var.gittigimde brokoli kuru yapmaya calisicam ve gunluk cig sarimsak tuketicem.
Tesekkurler
Ilkinde testleri yaptirmaya gitmistim simdi tedaviye gidiyorum.
'Dr georgiadis prostatitis' yaz internete cikarmorani yazdı:yunan hoca dediğin kim
Bunlar kultur sonucu mu yoksa pcr sonucu mu ne kadar ureme olmus?
Bu bakteriler sanırım kültürde bakılıyor pcrda bakılmıyor
Kultur sonucuKc34 yazdı:Bunlar kultur sonucu mu yoksa pcr sonucu mu ne kadar ureme olmus?
Tam bilmiyorum ama bencede oyle.murat222 yazdı:Bu bakteriler sanırım kültürde bakılıyor pcrda bakılmıyor
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
sarımsağa dikkat et mideyi bozma
Bide takviye alacağım diye birçok şeyi karıştırma. Herşeyi belli aralıklarla kararında al derim
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
Son bi haftadir araliklarla gunde 3-4 tane yiyorum hicbir sorun yok gayet iyi. Aralarda cinsellikte ufak gelip gitmeler oluyor. Bence sarimsaga borcluyum bunubaran yazdı:sarımsağa dikkat et mideyi bozma