LİGONE
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2011
LİGONE
Ligone hakkında ki görüşleriniz nelerdir, tavsiye eder misiniz yada şu takviye daha iyi dediğiniz bir ilaç var mı? Ligone kullananların hissettiği ciddi bir fayda var mı?
Re: LİGONE
ben kullaniyorum 5 aydir pozitif ya da negatif bisey diyemem. ama belki yasanacak ekstra kotu durumlari engellemis olabilir gunahini almiyim
-
Ben bugün aldım deneyim diye, içindekilere baktım da bi inşaat yapacak kadar malzeme vargkn yazdı:ben kullaniyorum 5 aydir pozitif ya da negatif bisey diyemem. ama belki yasanacak ekstra kotu durumlari engellemis olabilir gunahini almiyim
, bu vitaminlerde vucudun bagisikligini guclendirmekte ise yarar. diyorum zaten oleceğimiz varsda olmiycez prostat harici herseyde saglam kaliriz bu gidisle. alkol yok sigara cok degil baharat yok aci yok seker yok ekmek yok 100 yaşını gosterir adama
gerci bu kadar antiye bagirsak falan dayanmaz ama bakcaz bakalim
-
100 yaşına kadar da eşşek değiller heralde çözerler bu işi zaar :pgkn yazdı:, bu vitaminlerde vucudun bagisikligini guclendirmekte ise yarar. diyorum zaten oleceğimiz varsda olmiycez prostat harici herseyde saglam kaliriz bu gidisle. alkol yok sigara cok degil baharat yok aci yok seker yok ekmek yok 100 yaşını gosterir adama
20 sene çeken hastada eminimki her sene " O sene Bu sene" demistir ama nafile
-
Bu hastalık ilk 1800 lü yılların sonunda tespit edilmiş, 116 yıldır bu noktadayız iştegkn yazdı:20 sene çeken hastada eminimki her sene " O sene Bu sene" demistir ama nafile
Ayrıca bu vitamin ilacının üretici firması Türk (cem yılmazın kozmetik reklamı gibi olmasın sonra ''janjanlı'' )
ben biliyorum sahibini. yok ole merdivenalti falan degil ama etkinligi tartisilir tabikide
-
12 yıldır çekiyorum, alıştım.