Dikkat,Çubukla alınan prostat sıvısı sürüntüsü, tahlilde gercek veriyi vermiyor.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Dikkat,Çubukla alınan prostat sıvısı sürüntüsü, tahlilde gercek veriyi vermiyor.
Cubukla alinan prostat sivisi suruntusu, tahlillerde yeterli veriyi vermiyor.Dogru olani cam lamel uzerine damla alip aninda mikroskopla incelemektir.Doktorunuzdan bu sekilde yapmasini isteyin.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
Re: Dikkat,Çubukla alınan prostat sıvısı sürüntüsü, tahlilde gercek veriyi vermiyor.
boşu boşuna mı istanbula gittim ben şimdi ya...
-
Re: Dikkat,Çubukla alınan prostat sıvısı sürüntüsü, tahlilde gercek veriyi vermiyor.
Hangi tahlil dogru veri veriyor allah askina kim kendi mikrobunun cinsini biliyor bir tek cihanbey de gardenalla cikmis o da ondan sonra bi dahacikmamis baska mikrobunu bilen var mi aramizda
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Mikrop cinsinden bahsetmiyorum cahilbey prostat sivisi lokosit tahlilinden bahsediyorum .
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
gecen hafta bende yapırdım doktor biraz acemiydi sıvı penisten cıkmadı,o da cubuk ıcıne soktu ornek aldı,ama tahlilde iki tur bakteri cıktı,onuda enfeksiyon doktoruna telefon acarak sordu,enfeksiyon doktoruda onlar deride olan normal bakterilerdir dedi urolog ne yazayım dedi,bactrim yaz dedi otekide