Karın gurultusu
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
Karın gurultusu
Arkadaşlar karın gurultusu sizde de oluyor mu ? Ayrıca içtiğim sıvının vücudumda gezindiğini hissediyorum . Bağırsaklarda sorun mu var anlamış değilim . Bir de bu hastalığın göZ kapağında çıkan lezyonla bir alakası olabilir mi ? Çünkü ben de çıktı ve gitmek bilmiyo cerrahi işlemle de aldırmak istemiyorum kıymetli yorumlarınız için şimdiden tşk ederim
-
Re: Karın gurultusu
Gurultu derken 1-2 kez olan gurultudan bahsetmiyorum günde 25-30 kez oluyo
Herşeyi bu hastalığa yormamalı
Valla bu hastaliktan sonra bnde birsuru sikinti oldu vucumun farkli farkli yerlerinde alaksai varmi bilmiyorum ama gercekten de hastaliktan sonra basladi bunlar
-
Bu hastalıktan önce grip haricinde çok şükür bi hastalığım yoktu şimdi ise ağrılarım tamamen gitti sadece sık idrar kaldı anlaşılan prostat hala şiş ya da ödem var ama bağırsKla prostatit arasında kuvvetli bi bağ olduğu kesin yine de şükürler olsun
Aynen kardesim katiliyorum sana benim boyle mesane az dolsun hemen sikismayi butun uretrada hissediyorum
-
Penisimin ucunda hissediyorum ben idrarımı
Bende mesane az idrar dolunca mesane cikisindan taa penisin basina kadar butun uretrada hiasediyorum sanki kacircakmisim gibi 3-5 dakka suruyo sonra geciyorHAMDYALNIZSANADIR yazdı:Penisimin ucunda hissediyorum ben idrarımı
Aktif mesane,duymuşsundur bunu eledinmimenemen yazdı:Bende mesane az idrar dolunca mesane cikisindan taa penisin basina kadar butun uretrada hiasediyorum sanki kacircakmisim gibi 3-5 dakka suruyo sonra geciyorHAMDYALNIZSANADIR yazdı:Penisimin ucunda hissediyorum ben idrarımı
Kardeşim g.olsun bu idrarı penis ucunda hissetme bende de var..İdrara sıkışma olayı yok bende birde..sizde durumlar nasıl?HAMDYALNIZSANADIR yazdı:Penisimin ucunda hissediyorum ben idrarımı
-
Aynen kardeş bende de yok en büyük sorunum idrarımı penisin ucunda hissetmek
Bndede en buyuk sorun penis agrisi ve idrarda yanma bide mesanem dolunca idrari butun uretrada hissetmem
kardes agrilar nasil gecti neler yaptinHAMDYALNIZSANADIR yazdı:Aynen kardeş bende de yok en büyük sorunum idrarımı penisin ucunda hissetmek
Bendede penis ucunda yanma sızlama, idrar sonrası sızlama,testislerin hemen altında yanma sızlama ve zonklama oturunca dahada artıyor sanki prostatı iki taraftan sürdürüyor gibi uyuşma zonklama ve yanma oluyor
Ya ne kadar su içersem içeyim idrara sıkışamıyorum..bende idrarımı penis ucunda hissetmeye başladığım anda peniste yanma ve ağrı başlıyor..idrar bitincede diz altında dayanılmaz ağrı ve peniste yanma oluyor..onun dışında bende de ağrı yok..birde durmadan büyük wc hissi oluyor..hem ön hem arka sorunlu..Arı sütğ polen karışımı,bromealin,soyulmuş kabak çekirdeği,nane limon herşeyi deniyorum ama
Allah sifa versin kardesim hepimize oncelikle saydigin sikintilarin bazilari bnde de oluyorNedensiz yazdı:Ya ne kadar su içersem içeyim idrara sıkışamıyorum..bende idrarımı penis ucunda hissetmeye başladığım anda peniste yanma ve ağrı başlıyor..idrar bitincede diz altında dayanılmaz ağrı ve peniste yanma oluyor..onun dışında bende de ağrı yok..birde durmadan büyük wc hissi oluyor..hem ön hem arka sorunlu..Arı sütğ polen karışımı,bromealin,soyulmuş kabak çekirdeği,nane limon herşeyi deniyorum ama
Amin kardeşim hepimiz iyileşiriz inş..Geçen at çiftliğine gittim tesadüf atı işerken gördüm canım çok sıkıldı,imrendim.Bir atı kıskanacağım hiç aklıma gelmezdi:)
Iste bu hastalik insana bunlari yasatiyor bu genc yasta.Nedensiz yazdı:Amin kardeşim hepimiz iyileşiriz inş..Geçen at çiftliğine gittim tesadüf atı işerken gördüm canım çok sıkıldı,imrendim.Bir atı kıskanacağım hiç aklıma gelmezdi:)
Bnde dun arkadaslarinla gezerken hepsi ev araba derdinde bnde nasil iyilsecem onun derdindeydim. Yani iyilesse valla ne araba isterim nede baska bisey saglik coook onemliymis ya harbiden
Evim arabam güzel bir ailem var..Kötü bir kızla beraber olmadım üşütmedim,mastırbasyon zaten yapmadım..Ama madere denecek lafım yok..sadece ufak bir oğlum bar onu büyütemeden kendi derdime düştüm ona çok canım sıkılıyor..
Allah aifa versin abi sanada bizedeNedensiz yazdı:Evim arabam güzel bir ailem var..Kötü bir kızla beraber olmadım üşütmedim,mastırbasyon zaten yapmadım..Ama madere denecek lafım yok..sadece ufak bir oğlum bar onu büyütemeden kendi derdime düştüm ona çok canım sıkılıyor..
Mikotık prostatit olabilirmi senin şikayetler nedir dostumNedensiz yazdı:Evim arabam güzel bir ailem var..Kötü bir kızla beraber olmadım üşütmedim,mastırbasyon zaten yapmadım..Ama madere denecek lafım yok..sadece ufak bir oğlum bar onu büyütemeden kendi derdime düştüm ona çok canım sıkılıyor..
diyet uyguladınmı hiç belki fark olabilir
Galip hikayede daha önce yazdım..benim idrar sonrası kanamam oluyordu,bu kanamalar artınca dr stroskopi yaptı ondan sonra idrar la ilgili sıkıntılar başladı..
Sıkıntılar: idrara sıkışamama,idrarı penis ucunda hissetme,oturunca alt karın patlıyacak gibi doluluk hissi,idrar sonunda diz altı dayanılmaz ayak ağrısı...
Sorunlar bunlar sitroskopi ne yaptı bilmiyorum kafayı yicem
Sıkıntılar: idrara sıkışamama,idrarı penis ucunda hissetme,oturunca alt karın patlıyacak gibi doluluk hissi,idrar sonunda diz altı dayanılmaz ayak ağrısı...
Sorunlar bunlar sitroskopi ne yaptı bilmiyorum kafayı yicem