Hastalıkta 6. Ayım
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Hastalıkta 6. Ayım
Reis elma sirkesini nasil kullaniyorsun peki
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Ağrı için, diklofam, cataflam kullanabilirsin kardeşim. Dti
Prostatta agri oluyor dedigin yer tam olarak nere hocam
-
Bazı hastalarda ed sorunu olmuyor, kişiye göre değişiyor bu semptomlar Falconn58 kardeşim. İşeme sorunları varmi ?
Bende hep uretra pelvik taban ve rektum agrilari oldu prostatin tam yerini bilmedigim icin sordum bazilarida gobek altim agriyor falan diyor
-
İdrar sorununun olmaması çok iyi.
-
Bu künt ağrı Prostatın ödemli/şiş olması ile alakalı bir ağrı.
Çok rahatsız ediyorsa Cataflam kullanabilirsin. Dti
Çok rahatsız ediyorsa Cataflam kullanabilirsin. Dti
-
Sürdüğün kremin kas gevşetici etkisi olduğu için penis sönük uzun gevşek olur. Xatral gibi alfablokerler kullandigimiz zamanda aynı etki oluyor.
Sürdüğün krem procto glvenol tarzı hemoroid kremi sanırım. Bende de peniste kasılmalar olduğunda sürdüğüm zaman penis gevşiyor ve normal hale geliyor. Ama çok uzun sürmüyor bu tabi.Falconn58 yazdı: ↑19.05.2024 - 00:05Kadir abi basliktanda anlasicalagi üzere 6 ayım benim en çok canımı sıkan semptom 1 ayda mutlaka 10 gün kabız kalıyorum kolonda dışkı olduğu zaman sinir oluyorum prostatta bu nedenle ağrı sancı yapıyor bazen makatta basınç oluşuyor hayat kalitemi çok bozuyor ereksiyon kaybı idrar sorunum yok bugün şöyle birşey farkettim abi makata bazen krem suruyorum çok derine surersem penis sönük halde daha uzun duruyor ilerleyen 2-3 gün sonra büzüşmeye başliyor
-
Kilo alıp vermenin prostatitle bir ilgisi yok.
-
-
Sanırım rektum'da atıyor demek istedin kardeşim...o söylediğinin diğer bir adı rektumdur yada daha kolay ismi ile makat'da diyebilirsin. Cardura bir alfablokerdir mesane çizgili kaslarını gevşetir. O dediğin olagan bir durumdur ilacın çalıştığını gösterir. Sıkıntı yapacak bir şey yok.
-
20 lökosit iltihap sebebidir, iltihap sebebi ile nöropatik ağrı yaşayabilirsin. Enfeksiyonel bir bulgu olan lökosit yüksekliğini öncelikle eradike etmen gerekir. Bir enfeksiyon uzmanı ile yol almanı öneririm.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Şu ilişki konusu kafama takıldı. Hastalığı 3 aydır yaşıyorum. En ateşli zamanlarında 3 gün kızla kaldım ve o 3 gün hiç ağrım olmadı. Ne zaman ki evime döndüm ağrılar yine başladı
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Lokositi kac yaptin hocam umarim dusurmussundur saglik olsun gerisi onemli degilFalconn58 yazdı: ↑26.06.2024 - 21:29 Arkadaşlar herkese merhaba umarım tez zamanda iyileşiriz 1 aydır foruma girmiyordum ara ara durumumu burdan belirticem Allah'a şükür biraz daha iyiyim benim Ekim ayında tam 1 yıl olacak hastalık bakteriyel prostatitim ben hastalığıma hala neyin iyi geldiğini hala bilmiyorum ama artık eskisi gibi gün için hastalık aklıma gelmiyor ağrı bazen bacaklarıma vuruyor ama umursamıyorum gündelik hayatını sürdürüyorum geziyorum tozuyorum istediginiz kadar agirniz olsun sosyal hayatınizi kismayin en azından bir yürüyüş yapın masturbasyonu 10 günde bir yapın Antalya'da özel hastanede bir doktorrum bana nar suyu iç demişti nar suyu tüketiyorum tarım kredi kooperit marketlerde orjinal nar suyu var dondurulmuş 1lt doğal kesinlikle alın için tadı çok güzel nar suyunun antioksidan özelliği var ve ödem söktürücü vaziyet bu yani arkadaşlar hergün hastalığı araştırmayin ben ilk zamanlar gruptan çıkmazdim her tarafta bu hastalığı araştirirdim ne zaman araştirmayi saldım biraz daha rahatladım dar boxer ve dar pantolon giymeyin yeşil çay için sağlıcakla kalın umarım tez zamanda şifa bulururz matematiksel olarak şuan durumumu soylicek olursam %65 diyebilirim herkese iyi günler
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Lökosit ölçümü her hastane yapıyor mu? İstanbul'da önerdiğiniz bir yer var mı
-
Istanbulda Zafer hoca ölçüyor benim bildigim.Nerdengeldiya yazdı: ↑27.06.2024 - 14:29 Lökosit ölçümü her hastane yapıyor mu? İstanbul'da önerdiğiniz bir yer var mı
Taksim eğitim araştırma onur fikri hoca var çokta hoş adam yanına gidebilirsin benden almıştı hem devlet olduğu için ücretsizNerdengeldiya yazdı: ↑27.06.2024 - 14:29 Lökosit ölçümü her hastane yapıyor mu? İstanbul'da önerdiğiniz bir yer var mı
-
Hocam sadece masaj mi yapiyor yoksa lökosite de bakiyor mu acaba ?cevik yazdı: ↑27.06.2024 - 15:28Taksim eğitim araştırma onur fikri hoca var çokta hoş adam yanına gidebilirsin benden almıştı hem devlet olduğu için ücretsizNerdengeldiya yazdı: ↑27.06.2024 - 14:29 Lökosit ölçümü her hastane yapıyor mu? İstanbul'da önerdiğiniz bir yer var mı
Lökosit bakıyoryenicezseni yazdı: ↑27.06.2024 - 15:37Hocam sadece masaj mi yapiyor yoksa lökosite de bakiyor mu acaba ?cevik yazdı: ↑27.06.2024 - 15:28Taksim eğitim araştırma onur fikri hoca var çokta hoş adam yanına gidebilirsin benden almıştı hem devlet olduğu için ücretsizNerdengeldiya yazdı: ↑27.06.2024 - 14:29 Lökosit ölçümü her hastane yapıyor mu? İstanbul'da önerdiğiniz bir yer var mı
-
Tmmdir saol
Mevcut durum ve diğer arkadaşlara bilgilendirme
Herkese selam dostlar ve geçmiş olsun
16 Haziran 2023'de yaşamış olduğum korumasız ilişki sonrası gonere kaptım kadından. İlgisiz Dr yüzünden prostite çevirdi,
Hastalık ilk 4 ayında bu formu buldum adı sıkça geçen zafer hocada tedavime devam ettim. İlk lökosit ölçümü 6'dı fakat semptomlar okadar kötüydü ki herşeyi iliklerime kadar yaşadım
İlk tedavimin üzerinden 6 ay geçmişti tekrar gittim bu defa lökosit 5'di ama hiç semptom yoktu prostat masajı biraz sert olmuştu bir kaç hafta ağrısı oldu.
Yaklaşık 1,5 ay daha antibiyotik kullandım şuan çok iyiyim yalnız Redbull bira vs içine bir kaç gün kendini hissettiriyor cinsel anlamda bir şikayetim yok eski hayatıma geri döndüm desem yeridir. Yalnız bu aralar canımı sıkan birşey var korumasız ilişki sonrası 4 ayında cinsel yolla bulaşan burun hastalıkların prc sini yaptırdım ahenklab da bunun için de hpv de dahil kulak temizleme çöpüne benzer birşeyle penis içinden sürüntü alındı tip 200'e kadar negatif 11 ay geçti ve genital bölgede susam kadar küçük bir et beni fark ettim sanırım hpv işin kötü tarafı evliyim eşimle devamlı korunarak ilişkiye girdik çocuk istemediğimizden dolayı 11 ay sonra hpv et beni gibi siğil çıkar mı? Eşime bulaş oldu mu aklımdan çıkmıyor anlamadığım PCR nasıl yanılır kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum
16 Haziran 2023'de yaşamış olduğum korumasız ilişki sonrası gonere kaptım kadından. İlgisiz Dr yüzünden prostite çevirdi,
Hastalık ilk 4 ayında bu formu buldum adı sıkça geçen zafer hocada tedavime devam ettim. İlk lökosit ölçümü 6'dı fakat semptomlar okadar kötüydü ki herşeyi iliklerime kadar yaşadım
İlk tedavimin üzerinden 6 ay geçmişti tekrar gittim bu defa lökosit 5'di ama hiç semptom yoktu prostat masajı biraz sert olmuştu bir kaç hafta ağrısı oldu.
Yaklaşık 1,5 ay daha antibiyotik kullandım şuan çok iyiyim yalnız Redbull bira vs içine bir kaç gün kendini hissettiriyor cinsel anlamda bir şikayetim yok eski hayatıma geri döndüm desem yeridir. Yalnız bu aralar canımı sıkan birşey var korumasız ilişki sonrası 4 ayında cinsel yolla bulaşan burun hastalıkların prc sini yaptırdım ahenklab da bunun için de hpv de dahil kulak temizleme çöpüne benzer birşeyle penis içinden sürüntü alındı tip 200'e kadar negatif 11 ay geçti ve genital bölgede susam kadar küçük bir et beni fark ettim sanırım hpv işin kötü tarafı evliyim eşimle devamlı korunarak ilişkiye girdik çocuk istemediğimizden dolayı 11 ay sonra hpv et beni gibi siğil çıkar mı? Eşime bulaş oldu mu aklımdan çıkmıyor anlamadığım PCR nasıl yanılır kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum
-
Her et beni hpv değildir.
Ayrıca Pcr panelinde Hpv yer almıyorsa çıkmaz yanlız kardeşim.
Ayrıca Pcr panelinde Hpv yer almıyorsa çıkmaz yanlız kardeşim.