Kanka ben hicbir cinsel hastalik yasamadan 1 ay sinra penisimde agri hissettim mesela herkes cinsel yolla kapmiyo bu hastaligibel_soğukluğu yazdı: ↑10.05.2024 - 22:34 Kafamda hep bu soru.. Foruma baktığım zaman iyileşenler hep ilk üç ay içinde tedavi olup bu tedaviye olumlu cevap verenler. Birkaç kişi dışında hep hikayeler böyle. Haliyle iyileşemeyecek miyim diye düşünüyorum. Geç mi kaldım. Ayrıca bu süreyi aşarak iyileştim diyenlere baktığımda hep nüks yaşamışlar. Ama ilk 3 ay içinde iyileşenler yani doğru tedaviyle iyi olanlar hiç nüks yaşadım yazmamış bir daha da girmemiş.
Kafamda yaptığım çıkarım şu. Hepimiz cinsel yolla bulaşan bakteriler yüzünden hasta oluyoruz. Zamanında tedavi olanlar prostat zarar görmediği için iyileşiyor ve fırsatçı patojenler üremeye fırsat bulamadan eski haline geliyor.
Tedavi olmayan grup ise organ zarar aldığı ve zamanla flora bakterileri de üremeye başladığı için iyileşemiyor. Bakteri gitse bile organ iyileşemiyor.
Bu benim çıkarımım tabiki. Kesinlikle hiçbir bilimselliği yok.
Tek merak ettiğim biz de eski halimize gelebilecek miyiz tamamen?
Bak hayat kadiniyla oldum ama koeunmaliydi hepsi ve hicbir bel soguklugu vb yasamadan kaptim
Digeri de ben uzun yillar cekip de kurtulan gordum