İlaç olduğu için 6 aydan fazla kullanmamak iyi olabilir. Bilene sormak lazımgokhan57 yazdı:Bende çocukluktan beri hard flaccid de var. Xatral kullanıyorum penisin sertleiip küçülmesi olayı olmuyor sence ne kadar kullanayım. 3 ay oldu kullanıyorum. Ve süper geliyor.
Koag. -stafilococcus spp
Re: Koag. -stafilococcus spp
Hayırlı olsungokhan57 yazdı:Usta bebek içindi hamdolsun eşim Hamile.
Allah Razı Olsun açıkçası sık boşalma ile tekrarladı. Bir süre sonra normalleşirim diye düşünüyorum.
Floyd bunu nasıl yenebiliriz. Xatral için ne dersin tek iyi gelen şey o
Xatral içesiye genişliyor penis küçültüp kısaltma olmuyor mükemmel geldi bana. Ne kadar kullanılır? Ve flaccid için özel bir egzersizin vatr mı?
Prostatit için içiyorum kasları için. Ancak ben bu şekilde keşfettim flaccid ime iyi geldiğini.
Ve bu nüksüm sık boşalma ile olduysa gene toparlarım değil mi?
Flaccid semptom unuz peniste geri çekilme küçülme miydi +
Düzelene kadar 4 günde 1 boşalma iyi mi?
Ama abi 10 ay önceye kadar ben hiç idrar hissi yaşamamıştım. Prostat sorunuyla başladı bu
Bu 10 aydır olan idrar hissim flaccidle ilgili değil dmi abi prostatım kendiyle alakalı.
Teşekkür ederim bilgiler için Allah Razı Olsun. Kadir abi siz gibi değerli arkadaşlardan
Ben idrar kültürü
İlaçsız Mr
Psa
Verdim abi hiç anti içmedim ama belirtiler birebir prostatit.
Yaş 29 psa 0.62
İlaçsız Mr
Psa
Verdim abi hiç anti içmedim ama belirtiler birebir prostatit.
Yaş 29 psa 0.62
Floydun dediği doğru. Kimine 2 kimine 3 kimine 4 günde bir yarayabiliyor. Floydun dediği gibi istek çok geldiği zaman iyidir bence degokhan57 yazdı:Düzelene kadar 4 günde 1 boşalma iyi mi?
Bruce çok saol.
Bir de mesela bazen tek ayak üstünde durduğumda baldır içimde testis yanında yanma kaşıntı hissediyorum. Kaslar...
Abi flaccid çocukluktan beri var o daha eski. Acaba inflamasyon o kadar eski olabilir mi +
Anlyorum teşekkür ederim. Yoğun olduğumda aklıma dahi gelmiyor kafayı idrara takarsam o an ya da canım sıkkınsa kolay oluyor.
Açıkçası bendeki olay %80 psikoloji
Açıkçası bendeki olay %80 psikoloji