Bilindigi gibi Kronik prostatit hastaligi, pelvik bölge ve taban kaslarını olumsuz etkilemektedir.
Uzun yıllar tedavi görüpte semptomlarında iyileşme görülmeyen hastalar, Pelvik taban kasları rehabilitasyon merkezlerinden bilgi alabilirler.
Netten araştirıp bulabilirsiniz. Güvenilir bir saglik merkezi olmasina dikkat ediniz.
Pelvik taban rehabilitasyon merkezleri.
Re: Pelvik taban rehabilitasyon merkezleri.
Alanında uzman 2 farklı fizyoterapi doktorundan toplamda 7 seans tedavi aldım. Aldığım tedavi tamamen iyileşme olmadı bu tedavi süresi daha uzunmu oluyor bende fayda göremedim diye yarıda bıraktım. 2 doktorda hem makat içi tetik nokta hem kalça ve bacak iç kaslarındaki gergin kasları gevşetmeye odaklandı.
Bende bariz olarak pelvik tabanımın kasılı kaldığını hissediyorum çünki hem makat kasını hemde makattan tesislere uzananan kas gruplarını sürekli sıkıyomuşum gibi geliyor ve öylede serbest kalamıyor kaslarım sanki birşey orayı sıkıştırıyor gibi.
Doktorun bana dediği prostat iltihabı var ama sorunların tamamiyle prostat iltihabı dan kaynaklanmıyor dedi. Kasların hem kasılı kalıyor hemde çok güçsüz dedi.Bu durumda oradan geçen sinirleride baskı altında bırakabilir dedi. Ben tekrardan fizyoterapi almayı düşünüyorum açıkçası kadir abi durum bu.
Bende bariz olarak pelvik tabanımın kasılı kaldığını hissediyorum çünki hem makat kasını hemde makattan tesislere uzananan kas gruplarını sürekli sıkıyomuşum gibi geliyor ve öylede serbest kalamıyor kaslarım sanki birşey orayı sıkıştırıyor gibi.
Doktorun bana dediği prostat iltihabı var ama sorunların tamamiyle prostat iltihabı dan kaynaklanmıyor dedi. Kasların hem kasılı kalıyor hemde çok güçsüz dedi.Bu durumda oradan geçen sinirleride baskı altında bırakabilir dedi. Ben tekrardan fizyoterapi almayı düşünüyorum açıkçası kadir abi durum bu.
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Ben bir iki merkezle görüştüm yapilan tedavi sonucunda büyük ölçüde rahatlama olacağini fakat bu rahatligin devam etmesi için evde yapilması gereken bazı egzersizlere devam edilmesi gerektigi, egzersizlere devam edilmedigi takdirde eski haline dönebileceginden bahsettiler.mustafaa yazdı:Alanında uzman 2 farklı fizyoterapi doktorundan toplamda 7 seans tedavi aldım. Aldığım tedavi tamamen iyileşme olmadı bu tedavi süresi daha uzunmu oluyor bende fayda göremedim diye yarıda bıraktım. 2 doktorda hem makat içi tetik nokta hem kalça ve bacak iç kaslarındaki gergin kasları gevşetmeye odaklandı.
İnflamasyonel bir durumunuz kalmadiysa tedavi kalicı olabilir yanlız.
Eğer maddi gücünüz varsa memorial hastanelerinde en gelişmiş teknolojiye sahip olanları varkadir yazdı:Bilindigi gibi Kronik prostatit hastaligi, pelvik bölge ve taban kaslarını olumsuz etkilemektedir.
Uzun yıllar tedavi görüpte semptomlarında iyileşme görülmeyen hastalar, Pelvik taban kasları rehabilitasyon merkezlerinden bilgi alabilirler.
Netten araştirıp bulabilirsiniz. Güvenilir bir saglik merkezi olmasina dikkat ediniz.