Zafer hocaya muayene oldum lökosit 6-7 cikti
Zafer hocaya muayene oldum lökosit 6-7 cikti
Arkadaslar zafer hoca 6-7 lökosit buldu ilacla kolay atlatırsın dedi hafif iltihap var dedi ne diyorsunuz
-
Re: Zafer hocaya muayene oldum lökosit 6-7 cikti
Bende gideceğim yakın zamanda.hğseyin hocada 7 çıkmıştı bende.
Ücret ne kadar ödediniz.çok farklı ücretler dönüyor.en sın siz gittiniz sanırım şuan tek tek ne ücret aldılar ve hangi ilaçları verdi hoca
Ücret ne kadar ödediniz.çok farklı ücretler dönüyor.en sın siz gittiniz sanırım şuan tek tek ne ücret aldılar ve hangi ilaçları verdi hoca
600 muayene 640 idrar +masaj toplam1240 lira girdi sgk yok nolacak bu sekilde bilemiyorum igne 5 genta 2 klindan 150mg
Kadir abi ve iyi olanlar ne diyor bu durumaAhmet10 yazdı:Arkadaslar zafer hoca 6-7 lökosit buldu ilacla kolay atlatırsın dedi hafif iltihap var dedi ne diyorsunuz
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
6-7 lokosit hafif iltihap demektir...cabuk atlatirsin kardesim saati saatine ilaclarini kullan.Ahmet10 yazdı:Kadir abi ve iyi olanlar ne diyor bu durumaAhmet10 yazdı:Arkadaslar zafer hoca 6-7 lökosit buldu ilacla kolay atlatırsın dedi hafif iltihap var dedi ne diyorsunuz
Tavanic bir kutu vardi muhsinden kalan onlari kullan bitince verdiklerimi kullan dedi 5 genta iki kutu klindan 150 mg verdi sabah öğle aksam icersin dedi birde arveles verdi igneden sonra mi iç dedi ne anlamadim tamkadir yazdı:6-7 lokosit hafif iltihap demektir...cabuk atlatirsin kardesim saati saatine ilaclarini kullan.Ahmet10 yazdı:Kadir abi ve iyi olanlar ne diyor bu durumaAhmet10 yazdı:Arkadaslar zafer hoca 6-7 lökosit buldu ilacla kolay atlatırsın dedi hafif iltihap var dedi ne diyorsunuz
Sen deneyimlisin abi gerçekten hafif iltihap mi vardir muhsin hic lökosit sayısı söylemedi bu lökositi kaca indirmek lazim 3-4 normali dedi
-
Bendede 7 lökosit çıkmıştı ama o kadar anti kullandım işe yaramadı
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
.scream1717 yazdı:Bendede 7 lökosit çıkmıştı ama o kadar anti kullandım işe yaramadı
Hic mi gecen biten semtomlar yok insan umutsuzlasiyor
-
Maalesef tek semptomum makat ağrısı ve 3 aydır da isteksizlik eteksiyon sorunu.1 aydır ereksiyon daha iyi gibi 2 aydır ilaç kullanmıyorum.1 2 aya zafer hocaya gideceğim ilk kez.Hakan58 yazdı:.scream1717 yazdı:Bendede 7 lökosit çıkmıştı ama o kadar anti kullandım işe yaramadı
Hic mi gecen biten semtomlar yok insan umutsuzlasiyor
Yazılan ilaçları sgk karşılıyormu arkadaşlar