Çinde uygulanan 3 boyutlu prostatit tedavisi.
Re: Çinde uygulanan 3 boyutlu prostatit tedavisi.
Bu kliniğin avantajlarıda var dezavantajları, ama anlağım kadarıyla bu bakretiyelfaj tedavisine benziyor. Bu konuyu birde bu açıdan bakıp değerlendirelim derim….
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Ürünün uygulanması ile alakalı kısa bir video göndermişler.Çokta bisey yok karışım hazırlanıyor enjektöre çekiliyor steril biri boru takıldıktan sonra video bitiyor.Geriisi tahmin edeceğiniz gibi anü ten alıp uyguluyorsun..isteyen olursa yinede yolllarım..bu arada olumsuz yorumları bilemem.Ama ben çinlilere cok güven duymuyorum.Bunun yanında çokça amerikalı afrikalı vs kontak paylaşmışlar.arayın görüşün diyorlar..
sitelerindede bayağı başarı hikayesi var ..
http://www.3dprostatecure.com/page.php?page=2&cata_id=5
http://www.3dprostatecure.com/testimonials.php
sitelerindede bayağı başarı hikayesi var ..
http://www.3dprostatecure.com/page.php?page=2&cata_id=5
http://www.3dprostatecure.com/testimonials.php
-
ben çinlilere malı kaptırmaktansa bi tek kür alınıp denenmesi taraftarıyım..İstekli olan arkadaşlar için tavsiyem bu ..Kendi teşhisimden bile emin değilim şuan..ama yinede bir oluşum olursa destek olurum..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı abilerim ?
Biri alıp denemesi lazım. Oda cok pahalıya denk gelecegi için cogu kimse bu tedaviyi deneyemez bende dahil 50 bin tl yakın bir üçretYorgunsavaşçı yazdı:Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı abilerim ?
Allah büyük
-
ben dedim..para toplansın 1 kişi yapsın..ben gönüllü veririm..bb544 yazdı:Biri alıp denemesi lazım. Oda cok pahalıya denk gelecegi için cogu kimse bu tedaviyi deneyemez bende dahil 50 bin tl yakın bir üçretYorgunsavaşçı yazdı:Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı abilerim ?
neden olmasın ki?
Ahmet34 yazdı:Arkadaşlar bu yazıyı bir okuyun….
https://www.prostatitis.support/prostat ... china.html
burada kolpacı olduğu yazıyor. Bu da yılan hikayesi oldu. Kimsenin elinde sihirli deyneği yok. Olursa benden, olmazsa hayırlısı teorisi uyguluyorlar
Bu tarz kliniklerin Google business hesabı olmalı ki (yok) oradan en doğru yorumlara ulaşabilirdik ama işletme kaydı olmaması bile büyük problem..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2016
Ben çinde yaşıyorum arkadaşlar çinde bu tarz yerlerin yüzden 99u dolandırıcı. Oradaki özel hastane kültürü tamamen dolandırma üzerine en zengin insanlar bile devlete gidiyorlar. 10 senedir çindeyim çince biliyorum merak ettiklerinizi sorun cevaplayayım bu doktor songu duymadım ama yüzde99 oda dolandırıcıdır hepsinin bir yolu var.
-
Çinde daha önce bende bunlara inanıp özele gittim hatta burayada yazmıştım özel makinaları var kan akışını arttıran popodan hortum takıyorlae prostatite kadar ve penis ucundan bir ilaç sokuyorlardı ayrıca damardan antibiyotik hergün, 15günde 20bin tl harcamıştım. Doktor hergün prostat masajı yapıp test yapıyordu hep lökosit yüksek cıkıyordu raporlarlada düşürüyordu ama ne hikmetse bir türlü sıfırlanmıyordu lökosit. Hadi bir daha gel hadi bir daha gel diye kaz yolar gibi yoluyorlardı. Sonradan anladım durumu çinli arkadaşlar kesinlike böyle yerlere gitme hepsi dolandırıcı akıllı hiçbir çinli devlet hastanesinden bsşka biryere gitmez dediklerinde ne mal olduklarını anladım. Dedikleri gibide oldu 6 ay sonra herşey eski haline döndü
Merhaba. Dedikleri gibi oldu 6 ay sonra eski haline döndü demişsiniz. Diyen kim tam iyileştiniz mi?djcyberkral yazdı:Çinde daha önce bende bunlara inanıp özele gittim hatta burayada yazmıştım özel makinaları var kan akışını arttıran popodan hortum takıyorlae prostatite kadar ve penis ucundan bir ilaç sokuyorlardı ayrıca damardan antibiyotik hergün, 15günde 20bin tl harcamıştım. Doktor hergün prostat masajı yapıp test yapıyordu hep lökosit yüksek cıkıyordu raporlarlada düşürüyordu ama ne hikmetse bir türlü sıfırlanmıyordu lökosit. Hadi bir daha gel hadi bir daha gel diye kaz yolar gibi yoluyorlardı. Sonradan anladım durumu çinli arkadaşlar kesinlike böyle yerlere gitme hepsi dolandırıcı akıllı hiçbir çinli devlet hastanesinden bsşka biryere gitmez dediklerinde ne mal olduklarını anladım. Dedikleri gibide oldu 6 ay sonra herşey eski haline döndü
-
Diyen şu normal hastanede test yaptırdım yine yüksek çıktı. Ayrıca eskiden olan sertleşme sorunları geri geldi. Ani idrar sıkışıklığı geri geldi, ama yalan yok o 6 ay psikolojikmi bilmiyorum ama çok iyiydi sanki hafiflemiş gibiydim
-
Doktorların sorunu şu fake raporlar çıkarıyorlar. Benim hiçbir ağrım yokken bedava erkeklere test var gelin olun diye program vardı, gittim varikosel çıkardılar doktor dedi hemen ameliyat olman lazım yoksa çocuğun olmaz. Çok korktum devlete gittim evet varikosel var ama 1. Derece ameliyata gerek yok dedi. Özelde doktorlar yaptıkları işe göre pra kazandıkları için boşu boşuna adam kesicekti bizi.
Geçmiş olsun dostum
-
Sonra sperm testi yaptılar 10 gündür boşalmamıştım doktora söyledim önemli değil dedi. Ama araştırınca öğrendim Türkiyede 3 ila 6 gün perhiz yapıp öyle test yapıyolarmış. Sonuç olarak ben 10 gün olduğu için çok fazla hareketsiz sperm çıktı yüzde 49 sadece hareket çıktı. Doktor dedi bak gör spermlerinide bozmuş hemen ameliyat olmazsan durum sakat. Son zamanlarda spermlerim aşırı şekilde azaldı sebepsiz yere prostatitle bağlantısı varm bilmiyorum ama devlete gidip test yaptırıcam bakalım nasıl çıkıcak. Malesef şuan hem az sperm hemde parça parça çıkıyor.
-
teşekkür ederim sizede geçmiş olsunBruceLee yazdı:Geçmiş olsun dostum
-
Kısacası çin için şahsi fikrim buradan fayda çıkmaz bu alanda. Eğer yenilikler olursa ben sizi bilgilendirriim
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Bilgilendirdigin icin teşekkürler kardesim.
ATATÜRK'ÜN Dediği gibi beni TÜRK hekimlerine teslim edin
Umudunuzu kaybetmeyin Arkadaşlar cenabı hAK hepimize
ŞAFİİ İsminin hürmetine Şifa nasip eylesin
Umudunuzu kaybetmeyin Arkadaşlar cenabı hAK hepimize
ŞAFİİ İsminin hürmetine Şifa nasip eylesin
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
https://www.ucpps.men/viewtopic.php?t=3 ... it=Dr+song Çin'deki doktor hakkında yabancı forumda pekte iyi şeyler söylenmiyor