Agri
Re: Agri
Abi kaç doktor dolaştım bi bilsen enson izmirden ist. Muhsin hocadan aldım tedaviyi ..degattor111 yazdı:dostum burdkakıler doktor deyıl herkezın agzından farklı bısey cıkıyor doktora cık baktır ıste neyı beklıyonkı
En çok yukarıda bahsettiğim şeyden çok muzdaribim
Prostatı içini aldırmayı dahi dusunuyorum
Yanma değil abim agridegattor111 yazdı:İşerken çok mu ağrı yapıyor yoksa işerken yanma filan mesela genelde penis içinden sabun sanpuan kaçar işerken yanma yapar ya o şekil BiseymiApo yazdı:Abi kaç doktor dolaştım bi bilsen enson izmirden ist. Muhsin hocadan aldım tedaviyi ..degattor111 yazdı:dostum burdkakıler doktor deyıl herkezın agzından farklı bısey cıkıyor doktora cık baktır ıste neyı beklıyonkı
En çok yukarıda bahsettiğim şeyden çok muzdaribim
Prostatı içini aldırmayı dahi dusunuyorum
Advil ağrı kesici kullanabilirsinDertlii yazdı:Valla şu an ilk kez ay içinde oruçlu yum herşey çok güzel ama penis kökü idrar yolları ağrısı var sadece o zorluyor can sıkıyor oruç ne güzel miş
Penisin bitimiyle tesisin başlangıcında oluyor demi ağrı, benimde aynı sorun var eskisine göre azaldı ama soğuk hava, kafein, acı benzeri ürünler tüketin e hemen ağrımaya başlıyor.Dertlii yazdı:Valla şu an ilk kez ay içinde oruçlu yum herşey çok güzel ama penis kökü idrar yolları ağrısı var sadece o zorluyor can sıkıyor oruç ne güzel miş
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
-Müdessir/7.ayet
Şu anda durduk yere bir kaç gün dr can sıkıcı penis kökü testis sol bitişikinde ağrı mevcut ereksiyon da kaybolan bir ağrı can sıkıyor bir gün oruç tutmak nasip oldu oruç değil de bu ağrı mahvetti iftarda narkotik ilaçlar aldım
Bu penis kökü ağrısı 7 seans makat içi tetik nokta masajından sonra rahatladı ama tam olarak sıfırlanmasada en ufak hatada kendini belli ediyor yani. Ama eskisine göre fena değil.Dertlii yazdı:Aynen Mustafa sevindim senin adına az olmasına bende bir tedavi aldığım söylenemez ama kabızlık makat çatlağı da var kanama zor büyük abdest sol karın ağrısı kusma baş ağrısı atakları cabasi
-Müdessir/7.ayet
-Müdessir/7.ayet
Testisle penis arasında bir nokta var meni kanalımı neymiş doktor oralarda biyerlere baskı uyguladı aynı zamanda.
-Müdessir/7.ayet
-Müdessir/7.ayet