Tahir Karadeniz yöntemi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Tahir Karadeniz yöntemi
https://youtu.be/Mi-Sf2dloyo
Abiler bu doktorun yöntemiyle tedavi olan ya da yöntemini bilen var mı ?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Re: Tahir Karadeniz yöntemi
adam gelişme var demiş ne olduğunu söylemiyo başka bi videodada prostata botox falan diyodu boş iştir benceYorgunsavaşçı yazdı:https://youtu.be/Mi-Sf2dloyo
-
Ben boş olduğunu düşünmüyorum . Pazartesi ulaşmaya çalışacağım
Bizlere de bildir sonucunu kardeş.
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
-
Arayacağım . Videolarında çok açıklayıcı anlatımlar yapmamış . Kadir abi biliyordur belki nasıl bir tedavi yöntemi olduğunu . Mutlaka bende bilgilendirme yapacağım
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Kardesim anlattigi mevzu prostat icine botoks enjekte ederek prostat icindeki dokunun hucre ölümünün saglanması ve prostatın bu sayede küçülmesini saglamaktır. Prostat büyümesi için yapilan bir tedavi yöntemidir.
Kalıcı bir çözüm olabilir mi abi peki ?kadir yazdı:Kardesim anlattigi mevzu prostat icine botoks enjekte ederek prostat icindeki dokunun hucre ölümünün saglanması ve prostatın bu sayede küçülmesini saglamaktır. Prostat büyümesi için yapilan bir tedavi yöntemidir.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Bunun için yeterli kanıt elimde olmadiği icin yorum yapma şansım yok kardeşim.Burakgsgs yazdı:Kalıcı bir çözüm olabilir mi abi peki ?kadir yazdı:Kardesim anlattigi mevzu prostat icine botoks enjekte ederek prostat icindeki dokunun hucre ölümünün saglanması ve prostatın bu sayede küçülmesini saglamaktır. Prostat büyümesi için yapilan bir tedavi yöntemidir.
-
Anladım abi teşekkürlerkadir yazdı:Kardesim anlattigi mevzu prostat icine botoks enjekte ederek prostat icindeki dokunun hucre ölümünün saglanması ve prostatın bu sayede küçülmesini saglamaktır. Prostat büyümesi için yapilan bir tedavi yöntemidir.