İdrarım Gelmiyor..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
İdrarım Gelmiyor..
iyi günler normalde her sabah erkesiyon olunca idrara giderdim bu sabah idrarım hiç gelmedi 2.kez gittim çok az kesik kesik ve çatallı geldi.drlar yasım 16 diye prostat sıvısı almıyorlar.baska ile de gidemiyorum napmalıyım.sistoskobi yada mr da prostatit yada sorunum gözükür mü
Re: İdrarım Gelmiyor..
Kardeşim ereksiyon halinde idrarın gelmemesi normal değil mi zatenProstatit751 yazdı:iyi günler normalde her sabah erkesiyon olunca idrara giderdim bu sabah idrarım hiç gelmedi 2.kez gittim çok az kesik kesik ve çatallı geldi.drlar yasım 16 diye prostat sıvısı almıyorlar.baska ile de gidemiyorum napmalıyım.sistoskobi yada mr da prostatit yada sorunum gözükür mü
kardeşim ereksiyon halde işemen zorlaşır zaten arada üretra sıkışıyorProstatit751 yazdı:iyi günler normalde her sabah erkesiyon olunca idrara giderdim bu sabah idrarım hiç gelmedi 2.kez gittim çok az kesik kesik ve çatallı geldi.drlar yasım 16 diye prostat sıvısı almıyorlar.baska ile de gidemiyorum napmalıyım.sistoskobi yada mr da prostatit yada sorunum gözükür mü
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Yok abi sabah kalkınca 2 dk oturuyorum uyanmak için sonra lavaboya gidiyorum o zmanaa kadar ereksiyon kayboluyor.normal halde işiyorum.sekolas yazdı:kardeşim ereksiyon halde işemen zorlaşır zaten arada üretra sıkışıyorProstatit751 yazdı:iyi günler normalde her sabah erkesiyon olunca idrara giderdim bu sabah idrarım hiç gelmedi 2.kez gittim çok az kesik kesik ve çatallı geldi.drlar yasım 16 diye prostat sıvısı almıyorlar.baska ile de gidemiyorum napmalıyım.sistoskobi yada mr da prostatit yada sorunum gözükür mü