Ama Su siralar degisik bir seyler olmaya basladi.
Yaklasik 1 aydir uyuma sorunlari çekiyorum, gunde 3 4 saat anca ve aniden uyaniyorum.. ve uyandigimda penis sertleşmiş halde, normal sertlesme yani ve biraz ağrılı oluyor acaba buna mi uyanıyorum diye sorgulamaya basladim..
ilk baslarda ereksiyon soruni yaşıyordum, ne sabah ne isteyerek erekte olamıyordum, sanki bir sey penise kan dolmasını engelliyormus gibi bir his vardi. Psikolojimi mahvetmisti bu. Ama suan ozellille sabahlari uyumaya çalışırken sertlesme oluyor, haliyle rahatsizlik veriyor bu durum.. ne oldugunu çözemedim hala.. ereksiyon sirasi veya sonrası agri deyince, peyronie akla gelmeli yani penis egriligi olustaran plaklar. Eger eğrilme vs. Yoksa, tekrar hardflaccid e dönüyoruz...
Spor ile ilgili de onerim var.. kesinlikle agirlik kaldirma vs. Yapmayın.. pudantial sinir sıkışmasına kadar yolu var bunun, ki sizlerin gevsemeye ihtiyaci var kasilmaya veya zorlanmaya degil.. ben degil agirlik, yururken bile penis kasıliyor ve icine kaciyordu ilk siralar. Surekli yatiyordum.
Ayrica, ereksiyon ve bosalma sonrasi uzun süre agrilar, bosalma sirasinda asiri penis kasılması devam ediyor. Ama çözeceğiz bunu, ben bi kafami toparlayabilsem uğraşacağım ama uyku sorunu hayatimi mahvediyor suan.
Prostat masajı ile ilgili de kafama takilan bir sey var, nasıl rahatlattigini çözemedim hala.. aksine anuse parmak girisi halinde, direkt peniste kasilma, ice kacma ya da ereksiyon hali gibi durumlar ortaya çıkıyor. Yabanci hastalarda prostatiniza masaj yapin diyorlar... ya da biz kendimizi kasıyoruz bilemedim henüz.
Gittiginiz hekimlere bundan bahsedin mutevazi bir dille, yoksa hekim egosu çekersiniz benden demesi.. turkiyedeki hekimlerin ego sorunu var bir hayli... cogu da alaninda yetkin değil...
ben gunlerce doktorsitesi gibi sitelerde ya da yabanci forumlarda hastalik araştırdım, hekim yanitlarini okudum. Üroloji literatürunde boyle bir hastalık yok daha, haliyle hekimler bilmiyorlar, psikolojik ya da bir sey yok deyip geçiyorlar. Sonuçta onlar da ezber ve deneyime dayalı bir eğitim sürecinden geçiyor ve cogu sadeve bunlara dayali teshis koyuyor, demem o ki dr.house'u anca dizilerde buluruz...
cogu kisinin es gectigi, anlatamadigi veya cozum bulamadigi bir sorun bu, sanirim toplumda daha yuksek bir orana sahip..
res,mde gördüğümüz üzre pelvik taban geniş bir alan ve tek bir olayı kontrol etmiyor.