kadir yazdı:darkblues yazdı:Abi cahilliğimden soruyorum. Nüfuz edebilmesi için bakterinin izlediği yol izlense örneğin üretradan içeri antibiyotik verilmesi gibi.İlacın yolda karşılaşacağı ilk organ prostat çünkü.Mikrobu içine çekip ilaca sen gelme demez herhalde:) Prostatta biofilm kireçlenme yoksa tabi.Bu ve buna benzer fikirler elbet daha önce de düşünülmüştür ama sorayım dedim.Yada mikrobun hangi odacıklarda olduğunu(bal peteği gibi düşünürsek) tespit edecek ve oraya nokta atışı ilacı yollayacak bir cihaz... Bunu bulan hem cennetlik hem köşelik olur
Birde şu sorum var. Prostat konum itibariyle malum dışkının çıktığı anüse yakın yerde.Muhtemelen dışkının temas etmemesi için bağırsakla prostatı ayıran bir doku vardır. Bu doku her rektal tuşe de mantıken zarar görmez mi? Parmakla baskı var sonuçta.
Çinde bu tür uygulamalarin yapildigini duymustum. 3d tedavi diye adlandırılmıs. 1. Uygulama penisten antibakteriyel kalsifikasyon cözücü ilaclar gönderiliyor prostat icine. 2. Uygulama özel aspiratörlerle tortular vakum yapilip temizleniyor. 3. Uygulama, temizlenen prostat icine duyarlı antibiyotik gonderilerek bakterilerden temizlenmesi saglaniyor. Fakat ne derece dogru oldugu ve tedavinin basarı oranı nedir bilemiyoruz. Klinik calismalarda yayimlanmis kanıtlanmış bir bilgi yok.
https://www.prostatitiscure.com/
Doktorun mail ve Watsap adresi altta İngilizcesi iyi olan bir arkadaş soru sorabilir.Belki Türkiye deki hasta sayısını duyarsa bir seminer vermeye gelir bizim ürologlara.Zaten Çinin tarihten beri şifalı bitkilerle tedavi yöntemi bilinen bir gerçek. Zerk edilecek ilaçta anladığım kadarıyla bitkisel.Ama ne derece güvenilir orası muallak.Şifa Çinde de olsa bulmak gerek:)